Categories: Comunicate de presa

Wizz Air mută temporar zborurile de pe ruta București – Abu Dhabi în Dubai

Wizz Air a anunțat astăzi că va muta temporar zborurile de pe ruta București – Abu Dhabi la Dubai, în urma restricțiilor de călătorie în vigoare pentru Abu Dhabi, potrivit unui comunicat de presă.

Compania precizează: “Astfel, începând cu 8 februarie, Wizz Air va opera două zboruri / săptămână de la București la Dubai, in zilele de luni și vineri. Tarifele încep de la 239 RON / 219 AED** și biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil. De îndată ce restricțiile din Abu Dhabi vor fi ridicate, serviciile vor fi restabilite.

Pasagerii care călătoresc din România către Dubai trebuie să aibă un test PCR negativ COVID-19 efectuat cu 96 de ore înainte de plecare și vor face un alt test la sosire. Rezultatele testului trebuie să fie tipărite în limba engleză sau arabă. Rezultatele în format electronic nu sunt acceptate. Dacă se efectuează un test la aeroport, pasagerii vor trebui să rămână în reședința lor (de exemplu, hotel, apartament etc.) până la primirea rezultatului.

Wizz Air continuă să fie în avangarda repornirii industriei spunând „da zborului” și implementând măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează deja 99,97% din virușii și bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air sunt compatibile cu recomandările de distanțare fizică, asigură un mediu ultra-curat la bord și reduc orice interacțiune umană neesențială și contactul fizic, astfel încât pasagerii WIZZ să se simtă în siguranță pe parcursul călătoriei spre destinație.

Pentru un sentiment de siguranță, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca o măsură suplimentară de protecție. Procedând astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație și au opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene”.

Andras Rado, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: „Am identificat o cerere în creștere pentru Dubai, pentru că tot mai mulți clienți spun da zborurilor în siguranță cu Wizz Air către destinații de vacanță. Suntem gata să oferim servicii de calitate și condiții sanitare de top pentru Dubai și în întreaga rețea pentru o călătorie fără griji. Vom continua să ne adaptăm rapid la cererea pieței în aceste vremuri dificile pentru a ne ridica la așteptările clienților noștri. Echipajul nostru instruit la cel mai înalt nivel este nerăbdător să întâmpine pasagerii care călătoresc în Dubai la bordul flotei noastre moderne.”

Geanina Voda

Geanina Vodă - membru fondator FinancialIntelligence.ro Geanina Vodă, membru fondator FinancialIntelligence.ro, a fost director de calitate la cotidianul “Bursa", având o experienţă de circa 20 de ani în cadrul societății. Pe parcursul carierei profesionale, Geanina Vodă a parcurs treptele ierarhice, de la preluarea anunțurilor de mică publicitate până la conducerea executivă a societății. Geanina Voda a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Spiru Haret în anul 2004, iar în anul 2009 a obținut diploma de master în Managementul Calității din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Articole recente

SUA îşi rezervă dreptul de a-l sancţiona pe prinţul moştenitor saudit (Casa Albă)

SUA îşi rezervă dreptul de a-l sancţiona pe prinţul moştenitor saudit Mohammed bin Salman în…

8 ore ago

FBI vrea să îl aresteze pe „Bucătarul lui Putin”, oferind o recompensă de 250.000 USD

FBI l-a adăugat vineri pe magnatul cateringului Yevgeny Prigozhin, cu legături apropiate de Kremlin, pe…

9 ore ago

Huawei Forum la MWC Shanghai 2021: Avem nevoie de standarde comune de securitate cibernetică

Stabilirea unor standarde comune de securitate cibernetică a fost principalul subiect de discuţie al forumului…

9 ore ago

Incendiu violent la o fabrică de produse din ţiţei din Prahova; Două persoane au suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corpului – VIDEO

”Un incendiu violent a izbucnit în jurul orei 19.01, la o societate comercială care are…

9 ore ago