Comunicate de presa

Zexe Herăstrău devine Zeno Herăstrău

Bucureștiul își adaugă o nouă destinație culinară de top, odată cu lansarea restaurantului Zeno Herăstrău, care înlocuiește precedentul Zexe Herăstrău. Inaugurat pe 15 decembrie, acesta aduce în prim-plan un concept gastronomic care celebrează diversitatea culinară globală, și conservă, totodată, bine-cunoscuta bogăție a bucătăriei românești, potrivit unui comunicat.

‘Fiecare detaliu contează, de la prezentarea preparatelor, până la serviciile impecabile de servire. Îmi doresc ca Zeno Herăstrău să devină o destinație premium pentru bucureșteni și turiști, deopotrivă; o primă opțiune pentru oamenii de afaceri care au nevoie de un spațiu discret și select, pentru familiile care își doresc ieșiri în care să se răsfețe cu mâncare excepțională și pentru cei care caută destinația perfectă pentru evenimente exclusiviste reușite. În plus, un alt punct forte îl reprezintă barul, care pune accent pe o selecție de preparate spectaculoase, alcoolice și non-alcoolice, ne spune Daniel Busurcă, acționarul restaurantului.

În spatele unei experiențe de top se află întotdeauna o echipă dedicată. Mihaela Jipa, Managerul General al Zeno Herăstrău, ne spune că ‘aveam 19 ani când am început să lucrez la Zexe. Pot spune că aproape jumătate din viață mi-am petrecut-o în jurul dragostei pentru mâncarea autentic românească. Astăzi mă bucur să încep un nou capitol care se adresează unui public în căutare de experiențe gastronomice holistice. Există încă iubitori ai tradiției românești, ceea ce ne inspiră să explorăm mai departe frumusețea selecțiilor locale ridicate la rang de artă. Totodată, un nou nume și logo ne permit să răspundem vremurilor actuale, introducând un concept culinar global pentru meniul a la carte și pentru petreceri corporate sau evenimente private. Noul meniu plimbă oaspeții prin preparatele românești de excepție (ca și până acum), dar adăugăm poezie culinară franțuzească, pasiune italienească și incursiuni orientale.’

Din același nucleu experimentat al echipei face parte și Marius Pavelescu, bucătarul chef, care mizează pe tradiția gustului care te face să te simți ca acasă. Datorită lui, clienții fideli vor regăsi esența autentică a preparatelor consacrate și vor ști că Zeno Herăstrău asigură continuitate în ceea ce privește inima experienței gastronomice.

Articole recente

Buzoianu: Vom avea un director interimar la ANAR, cu mandat clar de reorganizare; este vorba de Florin Ghiţă

Administraţia Naţională Apele Române va avea un director interimar, pe o perioadă tranzitorie, care are…

14 minute ago

Zelenski: Garanţiile de securitate trebuie să fie finalizate cât mai curând posibil

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a făcut apel vineri la "finalizarea garanţiilor de securitate cât mai…

15 minute ago

Nazare: Decizia Moody’s este o nouă confirmare a faptului că Guvernul României a luat măsurile corecte pentru a stabiliza traiectoria fiscal-bugetară a țării noastre

Decizia Moody’s de a reconfirma ratingul aferent datoriei guvernamentale a României la Baa3 pentru datoria…

17 minute ago

Trump avertizează că răbdarea sa față de Putin „se epuizează rapid”

Președintele SUA, Donald Trump, a declarat că își pierde răbdarea cu președintele rus Vladimir Putin…

3 ore ago

Gemini, platforma de tranzacționare a criptomonedelor a fraților Winklevoss, înregistrează o creștere de peste 14% la debutul pe Nasdaq

Acțiunile bursei de criptomonede Gemini Space Station au crescut cu 14% vineri, după ce operatorul…

3 ore ago

SUA solicită G7 și UE să impună tarife Chinei și Indiei pentru achizițiile de petrol rusesc

Miniștrii de finanțe din G7 discută posibile tarife vamale pentru țările care „fac posibilă” războiul…

3 ore ago

This website uses cookies.

Read More