Zoltán Pilecki, numit CEO al companiei Casa Rusu

Casa Rusu anunță numirea lui Zoltán Pilecki în funcția de CEO, începând cu 01.01.2021.

Zoltán Pilecki (48 ani) este un profesionist în industria de retail cu o experiență de peste 20 de ani, timp în care a ocupat funcții de conducere în companii precum Alveus și Studio Moderna. De-a lungul carierei sale, Zoltán Pilecki a coordonat implementarea și integrarea unor direcții strategice inovative în cadrul companiilor pe care le-a condus, demonstrând o bună înțelegere a pieței de retail din România și o viziune clară asupra proceselor, mecanismelor și tacticilor de vânzări, reușind să aducă inovație în această industrie.

Din poziția de CEO al Casa Rusu, Zoltán Pilecki va continua dezvoltarea strategică a companiei, urmărind îmbunătățirea proceselor, expansiunea teritorială și dezvoltarea de noi produse, punând, în același timp, accent pe standardele ridicate de calitate, de care se bucură astăzi clienții Casa Rusu. Zoltán Pilecki își propune să capitalizeze poziția de lider de piață a business-ului Casa Rusu pentru a-i continua creșterea pe piața locală și pentru a se extinde la nivel regional, în Europa, prin dezvoltarea rețelei de magazine și prin intermediul magazinului online.

„Suntem încântați că Zoltán Pilecki va prelua conducerea Casa Rusu și suntem încrezători că experiența sa internațională precum și parcursul său profesional de succes vor sprijini creșterea acestui brand de referință, fondat și dezvoltat de către familia Rusu și echipa Casa Rusu” , a declarat Matei Gaburici, reprezentant Greenbridge Partners și membru al consiliului de administrație.

În septembrie 2019, Cristian Rusu, fondatorul companiilor Casa Rusu și Rus Savitar, și Greenbridge Partners au încheiat un parteneriat strategic care viza dezvoltarea celor două companii românești. Cristian Rusu este acționar și continuă să conducă operațiunile companiei Rus Savitar în cadrul grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Zoltán Pilecki este licențiat în Economie și Managementul Afacerilor la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj și a absolvit un MBA în Management General la IEDC-Bled School of Management. Și-a început cariera la Alveus, devenind Director Național de Vânzări în 2000. În 2002, Zoltán Pilecki a fost promovat Director General pentru operațiunile din România, iar în 2006, Director Regional pentru România, Moldova și Bulgaria.

Între 2011 și 2020, a condus cu succes operațiunile Studio Moderna, compania care deține brandurile Top Shop, Dormeo și Delimano.

Fondat în 1994 de către către familia Rusu, Grupul Rus Savitar – Casa Rusu este liderul național în producția de PAL, producând anual 2 milioane de mp de PAL din totalul de 6 milioane de mp disponibili în țară. Compania are aproximativ 1,300 de angajați și deține o rețea de 20 de magazine proprii și 7 magazine partenere.

Stanciu Ancuta

Ancuţa-Carolina Stanciu - redactor şef al FinancialIntelligence.ro Ancuţa-Carolina Stanciu, membru fondator și redactor șef al publicaţiei, are 20 de ani experiență în jurnalism economic, fiind în ultimii 8 ani redactor şef al cotidianului financiar “Bursa". A fost coordonator şi organizator a numeroase conferinţe, dedicate unor domenii de interes public. Ancuţa Stanciu a participat la numeroase conferinţe şi dezbateri pe teme economice, atât în ţară, cât şi în străinătate. Recent, a fost contributor la volumul “Transporturi şi infrastructură”, din cadrul seriei de "Caiete documentare-Club România". După absolvirea Şcolii Superioare de Jurnalism, Ancuţa Stanciu a finalizat programul Reuters Foundation “Economic and Political Reporting from Southeast Europe” (Londra), în 2005, iar în 2007 a absolvit masterul “Managementul proiectelor” la SNSPA. În anul 2009, Ancuţa Stanciu a urmat cursurile Colegiului Naţional de Apărare.

Articole recente

SUA îşi rezervă dreptul de a-l sancţiona pe prinţul moştenitor saudit (Casa Albă)

SUA îşi rezervă dreptul de a-l sancţiona pe prinţul moştenitor saudit Mohammed bin Salman în…

9 ore ago

FBI vrea să îl aresteze pe „Bucătarul lui Putin”, oferind o recompensă de 250.000 USD

FBI l-a adăugat vineri pe magnatul cateringului Yevgeny Prigozhin, cu legături apropiate de Kremlin, pe…

9 ore ago

Huawei Forum la MWC Shanghai 2021: Avem nevoie de standarde comune de securitate cibernetică

Stabilirea unor standarde comune de securitate cibernetică a fost principalul subiect de discuţie al forumului…

10 ore ago

Incendiu violent la o fabrică de produse din ţiţei din Prahova; Două persoane au suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corpului – VIDEO

”Un incendiu violent a izbucnit în jurul orei 19.01, la o societate comercială care are…

10 ore ago