Update articol:
Interviu cu Vlad Ardeleanu, Director General Superbet

10 dintre cei mai buni 12 jucători de șah ai planetei se vor înfrunta la București (video)

Superbet a devenit partener al Grand Chess Tour (GCT), iar una dintre cele opt etape ale Marelui Turneu va primi numele Superbet Rapid & Blitz și va fi găzduită de Capitala noastră în noiembrie 2019.

Circuitul din 2019 a fost extins la opt etape găzduite pe patru continente, iar cea de-a șasea, care va purta numele Superbet Rapid & Blitz, se va disputa la București între 4 și 11 noiembrie. Astfel, sub ochii publicului autohton, 10 dintre cei mai buni 12 jucători de șah ai planetei se vor înfrunta la București pentru un loc în finala de la Londra, din luna decembrie, unde se va acorda și marele premiu în valoare de 1,75 milioane de dolari americani.

Vlad Ardeleanu, director general Superbet, a avut amabilitatea să ne acorde un interviu, în premieră, despre acest eveniment.

Principalele declarații:

 • Este vorba despre cel mai mare eveniment șahistic de pe planetă, iar Superbet are onoarea să găzduiască una dintre etapele acestuia la București, în luna noiembrie.
 • Premii în valoare de 1,75 milioane de dolari sunt puse în joc.
 • Acest turneu aduce beneficii de imagine țării noastre, pozitionăm România pe harta celor mai importante competiții sportive ale planetei.
 • Ca obiectiv strategic în 2019, Superbet își propune să susțină sportul românesc.
 • Este bine ca atunci când faci un pariu sportiv să faci o analiză prealabilă.
 • Cunoaștem jucători care se inspiră din filosofia jocului de șah și astfel își maximizează șansele la jocul de pariu sportiv.
 • Evenimente ca Superbet Rapid&Blitz, parte a grand Chess Tour, au un rol important în canalizarea intereselor publicului tânăr sau chiar adult către șah.
 • Există o legatură dovedită între șah și faptul că acesta îți ordonează mintea. Șahul te ajută să iei decizii, să îți asumi responsabilități, să calculezi riscuri și să faci aceste lucruri sub presiunea timpului.
 • Pentru faptul că șahul ordonează logica și gândirea, aș spune că ajută la obținerea unor rezultate mai bune la școală.
 • Pentru mine, șahul a reprezentat un ajutor semnificativ pentru gândirea strategică, poziționarea față de risc și luarea deciziilor, atât în mediul de business, cât și în viața personală.
 • Avantajul suprem al șahului este că ne dă instrumentele de a ne descoperi pe noi, a înțelege mai bine viața, a descoperi ce ne place să facem în viitor și ne ajută să fim mai puternici, mai competenți în toate domeniile în care dorim să ne alegem cariera pe mai departe.
 • O altă orientare strategică a companiei noastre se numește ”Jucăm Responsabil”. Superbet își dorește să se implice în comunitate. Superbet va derula prioiecte de CSR sub umbrela ”Jucăm Responsabil” pentru că înțelege că o industrie responsabilă este o industrie sustenabilă.
 • Pe zona de business Superbet își dorește să-și consolideze poziția pe piața din România, să mențină ratele de creștere pe care le-a avut și în anul precedent, iar direcția de investiții strategice a companiei se numește ”tehnologie și inteligență artificială”.

Articol realizat cu suportul Superbet.

 

 

BVBStiri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (09/04/2021)

Raport voluntar privind tranzactiile cu partile afiliate in 2020

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (09/04/2021)

Solicitare a actionarului majoritar privind sedinta AGOA 29.04(04.05).2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (09/04/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGOA 26(27).04.2021

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (09/04/2021)

Preluare administrare ETF BET Tradeville de catre SAI Patria Asset Management SA

ELECTROARGES SA (ELGS) (09/04/2021)

Solicitare Completare Ordine de Zi - AGOA 26/27.04.2021