Update articol:

“40 de întrebări cu Denise Rifai”, în curând, la Kanal D!

  • Jurnalista se va afla față în față cu o serie de personalități din diverse domenii de activitate, într-un memorabil exercițiu de sinceritate

“40 de întrebări cu Denise Rifai” este surpriza toamnei la Kanal D! Emisiunea, realizată după un format internațional de succes, va aduce, în curând, în fața telespectatorilor personalități marcante din diferite domenii de activitate.

40 de întrebări adresate unui invitat, două minute pentru a răspunde la fiecare dintre acestea. Celebri, controversați, iubiți, poate la un moment dat criticați, inspiraționali pentru milioane de oameni, invitații de la “40 de intrebari cu Denise Rifai” vor fi, astfel, fața în fața cu telespectatorii, într-un exercitiu memorabil de sinceritate.

Sportivi, politicieni, cântăreți, medici, oameni de televiziune, actori vor ajunge sub tirul întrebărilor jurnalistei, iar publicul va avea astfel ocazia să afle lucruri nespuse până acum, să descopere noi fațete ale celebrităților invitate în emisiune și să își facă o imagine cât mai complexă și aproape de adevăr asupra acestora.

“Am emoții foarte mari și îmi doresc din toată inima să fie cea mai bună emisiune dintre toate cele pe care le-am realizat până acum.

Formatul este unul aparte, sofisticat, elegant, și m-a convins să spun <Da!> imediat acestei provocări. Era nevoie de o asemenea emisiune unică în grila posturilor de televiziune de la noi. Este o nouă etapa în viața mea profesională, însă ce rămâne neschimbat este că voi fi aceeași Denise Rifai. Onestă, mereu în căutarea adevărului în raport cu invitații mei, dar și cu publicul pe care îl iubesc atât de mult și de care îmi este foarte dor”, a spus Denise Rifai.

Denise Rifai a fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator de știri și prezentator și realizator de talk-show.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (23/10/2020)

Tranzactii raportate conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

COS TARGOVISTE S.A. (COS) (23/10/2020)

Stadiu procedura insoventei

VES SA (VESY) (23/10/2020)

Hotarari AGA O & E 23.10.2020