Update articol:

4iG și Filiala din Romania a Digi Communications au agreat termenii unui acord privind o potențială achiziție a operațiunilor grupului Digi din Ungaria de către 4iG

digi communications

Digi Communications (DIGI) a anunțat că, la data de 29 martie 2021, Filiala sa din România și 4iG Plc. (4 iG Plc.), unul dintre operatorii de top de pe piatța de IT și telecomunicații din Ungaria, au încheiat un acord preliminar și neobligatoriu pentru achiziția DIGI Tavkozlesi Szolgaltato Ltd. (Digi Ungaria) și a filialelor Invitel Ltd. si I TV Ltd., arată un raport transmis Bursei de Valori București.

În baza înțelegerii părților, 4iG ar urma să achiziționeze integral participația Filialei din România a Societății în operatorul de top de pe piața de telecomunicații din Ungaria. Achiziția ar urma să fie finalizată până în luna septembrie a anului 2021, după ce se va încheia procesul de due-diligence pentru Digi Ungaria și filialele sale, se va semna contractul de vânzare-cumpărare, pe baza acordului autorității de concurență.

Digi Ungaria este un operator de servicii de telecomunicații cu o poziție de top pe piața locală, prezent de 23 de ani în Ungaria unde oferă un portofoliu complet de servicii de televiziune prin cablu și satelit (DTH), date fixe și mobile și telefonie fixă și mobilă. Digi Ungaria furniza servicii către mai mult de 1,1 milioane de abonați la nivel național și înregistra peste 2,5 milioane de unități generatoare de venituri (RGU), la 31 decembrie 2020.

În 2020, operațiunile din Ungaria ale DIGI au înregistrat venituri consolidate de 70 miliarde HUF (app. 200 milioane EUR) și EBITDA ajustată de 19 miliarde HUF (app. 54 milioane EUR).

4iG Plc. este una dintre companiile de top de pe piața de IT și telecomunicații din Ungaria, contribuind semnificativ la creșterea economiei bazate pe cunoaștere și digitalizare, în țara vecină. 4iG are o experiență de peste 25 de ani pe piața tehnologiilor și a inovațiilor tehnologice.

BVBStiri BVB

UCM RESITA S.A. (UCM) (16/04/2021)

Completare Convocare AGAO 28 (29).04.2021 versiune limba engleza

Patria Bank Obligatiuni 2028 EUR (PBK28E) (16/04/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014