Update articol:

5 întrebări cheie pentru summiturile de urgență ale lui Biden cu privire la invazia Rusiei în Ucraina

Biden Sursa foto: Facebook

Președintele Joe Biden urmează să se întâlnească cu liderii mondiali la Bruxelles, Belgia, în summituri de urgență, pentru a răspunde războiului din Ucraina, o vizită care vine în timp ce Occidentul continuă să se confrunte cu problemele legate de invazia Rusiei în Ucraina, potrivit CNN.

Iată cinci întrebări cheie pentru întâlnirea lui Biden cu liderii mondiali:

  • Ce face Occidentul în continuare pentru Ucraina? Aliații SUA și NATO sunt așteptați să dezvăluie astăzi mai multe noi sancţiuni menite să pedepsească Rusia pentru războiul său împotriva Ucrainei. Acestea includ desfășurarea a patru grupuri de luptă suplimentare în Ungaria, România, Bulgaria și Slovacia.
  • Cum va conduce Biden? Summiturile de joi ar putea servi drept moment pentru Biden pentru a-și reafirma conducerea Americii în alianța NATO. La Bruxelles, Biden este de așteptat să dezvăluie noi sancțiuni împotriva personalităților politice și oligarhilor ruși. SUA cântărește, de asemenea, modificări ale propriei sale poziții militare în Europa de Est.
  • Îşi face Zelensky apariția? Deși Ucraina nu este membră a NATO, liderii alianței au discutat dacă și cum ar putea participa președintele Volodimir Zelenski la summit.
  • Cum va reacționa Putin la frontul unic al Occidentului? Kremlinul a emis mai multe avertismente în această săptămână împotriva NATO, sugerând că președintele rus Vladimir Putin este supărat pe oamenii din Ucraina care doresc să facă parte din alianță. Rusia, însă, susține că dorește să facă parte din conversațiile cu alianțele globale.
  • Vor fi eficiente acțiunile NATO? Biden și liderii NATO au susținut că războiul din Ucraina a unificat țările membre NATO mai mult ca niciodată, dar reuniunile de joi ar putea fi un test de forță pentru capacitățile alianței.

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative