Update articol:

A murit Aurel Vainer, fostul președinte al Federației Comunităților Evreiești din România

Facebook David Saranga

Aurel Vainer, fostul președinte al Federației Comunităților Evreiești din România, a murit, potrivit animanews.org, care precizează: “Astăzi, duminică 31.10. 2021, la spitalul Militar din București, a încetat din viață Aurel Vainer, fostul președinte al Federației Comunităților Evreiești din România (FCER).

Personalitatea de seamă a evreilor români, Aurel Vainer a fost profund implicat în viața evreilor români pe care i-a reprezentat cu onoare în întreaga lume.
D-zeu să-l odihnească! (Anima News)”

David Saranga, ambasadorul Israelului în România, a scris: “Am aflat cu mare tristețe vestea decesului Dr. Aurel Vainer, fost Președinte al Federației Comunităților Evreiești din România și Deputat în Parlamentul României.

Dr. Vainer a fost un lider extraordinar care a făcut eforturi neîncetate de a proteja comunitatea evreilor români și de a pune în lumină istoria și contribuția acesteia la dezvoltarea țării. De asemenea, a fost un adevărat prieten al Israelului, un om în care am găsit întotdeauna un partener de exceptie.

Vom prețui mereu activitatea sa neobosită în slujba comunității evreiești, relația lui strânsă cu Israelul și contribuțiile aduse la continua aprofundare a acestei prietenii. Fie-i memoria binecuvântată!”

BVB | Știri BVB

CARBOCHIM S.A. (CBC) (08/12/2021)

Convocare AGAE 05/06.01.2022 Versiune in limba Engleza

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (08/12/2021)

Hotararea Consiliului de Administratie - 7 decembrie 2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (08/12/2021)

Hotarari AGEA din data de 8 decembrie 2021

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (08/12/2021)

Informare Depozitarul Central - operare diminuare capital social - nr. actiuni