Update articol:

A murit Victor Babiuc, fost ministru al apărării și justiției

990629-D-9880W-004 Minister of Defense Victor Babiuc (left), of Romania, is escorted through a joint service, military honor cordon by Secretary of Defense William S. Cohen (right) as he arrives at the Pentagon on June 29, 1999, for meetings with high level Department of Defense officials. DoD photo by R. D. Ward. (Released)

Fostul ministru pe timpul guvernării CDR, Victor Babiuc, s-a stins din viață sâmbătă, la vârsta de 84 de ani. Anunțul morții a fost postat de scriitorul Radu F. Alexandru, pe contul său de Facebook.

Radu F Alexandru a scris: “Azi, 25.02.2023, a încetat din viață prof.univ.dr. VICTOR BABIUC. A fost una din personalitățile de marcă ale vieții politice a României post decembriste: ministru Justiției, ministru de Interne, ministru Apărării, președinte al Camerei de Comerț a României. În toate înaltele demnități care i-au fost încredințate Victor Babiuc a probat un profesionalism și o rigoare ireproșabile. A fost întodeauna un om al dialogului, a respectat pe toată lumea și a avut întodeauna ușa deschisă pentru cei care au apelat la el.

Executarea unui ordin primit pe cale ierarhică, în timpul mandatului de ministru al Apărării, i-a adus peste ani o nedreaptă condamnare penală, pe care Dumnezeu nu i-a mai lăsat timpul să o îndrepte în justiție.

Toți cei care l-au cunoscut îi vor păstra, cu siguranță, amintirea unui om exemplar, cu calități intelectuale, morale și sufletești de necontestat.

Ne-a legat o strânsă prietenie de peste 30 de ani și pierderea lui o resimt cu o imensă durere.

Dumnezeu să te odihnească în pace, dragul meu Victor, și să dea sufletului tău liniștea de care atât de multă vreme ai fost vitregit”.

BVB | Știri BVB

VRANCART SA (VNC) (31/05/2023)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

SIF HOTELURI SA (CAOR) (31/05/2023)

Act aditional promisiune bilaterala vanzare cumparare Eurohotel Baia Mare

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (31/05/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGA din data de 19/20 iunie 2023

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (31/05/2023)

Nuclearelectrica inclusa in indicii MSCI Frontier Markets

ALRO S.A. (ALR) (31/05/2023)

Grupul ALRO si AZERALUMINIUM au semnat un memorandum de intelegere