Update articol:

AB InBev Asia a atras 5 miliarde de dolari, în al doilea cel mai mare IPO al anului

Producatorul de bere AB InBev a atras aproximativ 5 miliarde de dolari în IPO-ul de la Hong Kong al unității sale din Asia-Pacific, după ce a setat pretul la minimul intervalului propus, potrivit Reuters. IPO-ul unității Anheuser-Busch InBev NV (AB InBev), cea mai mare fabrică de bere din lume, este al doilea cel mai mare la nivel mondial, în acest an, fiind intrecut numai de oferta de  8,1 miliarde de dolari a Uber Technologies Inc în luna mai, arata datele de la Refinitiv.

AB InBev a anulat planul initial pentru o ofertă publică mai mare, de aproximativ 9,8 miliarde de dolari, în iulie, invocand „mai mulți factori, inclusiv condițiile prevalente ale pieței”. Piețele sunt, în general, in tensiune, pe fondul disputei comerciale dintre Statele Unite și China, precum și a încetinirii creșterii globale.

AB InBev a declarat, marți, că in IPO-ul companiei Budweiser Brewing APAC Ltd,  prețul va fi de 27 $ HK (3,44 USD) pe acțiune, capătul de jos al intervalului indicativ de la 27 USD – 30 USD HK.

Oferta reînnoită a AB InBev exclude operațiunile sale australiene, pe care compania a acceptat să le vândă grupului Asahi din Japonia pentru 11 miliarde de dolari.

Producătorul berii Budweiser vrea să atragă 9,8 miliarde de dolari, în cea mai mare listare din acest an

BVBStiri BVB

VES SA (VESY) (22/05/2020)

Litigiiu la 22.05.2020

TERAPLAST SA (TRP) (22/05/2020)

Informare Depozitarul Central - operare diminuare capital social - nr. actiuni

CEMACON SA (CEON) (22/05/2020)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014