Update articol:

Adrian Covăsnianu, vicepreședintele Asociației „Moldova Vrea Autostradă”, numit secretar de stat la Transporturi, cu susținerea USR PLUS Iași

Adrian Covăsnianu va fi numit numit secretar de stat la Transporturi, cu susținerea USR PLUS Iași, potrivit unui comunicat de presă.
Adrian Covăsnianu, vicepreședintele Asociației „Moldova Vrea Autostradă”, se va alătura noii echipe guvernamentale de la București în calitate de secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Adrian Covăsnianu a fost susținut de USR PLUS Iași pentru a ocupa această funcție, ca recunoaștere a importanței pe care dezvoltarea infrastructurii în Moldova o are pentru noul Executiv.
Numirea lui Adrian Covăsnianu vine după ce, timp de mai bine de jumătate de an, a activat în calitate de consilier onorific al Ministrului Transporturilor. Rolul său a fost de a monitoriza evoluția proiectelor Autostrăzilor A8, A7, A13 și Varianta Ocolitoare Bârlad, în faza de proiectare, avizare și implementare. De asemenea, a participat la discuții operative și ședințe în cadrul CNAIR cu proiectanții de specialitate, autorități centrale și locale. A oferit astfel expertiza sa pentru a se găsi cele mai bune soluții în optimizarea etapelor de lucru, potrivit comunicatului.
Ministerul Transporturilor va fi condus de Cătălin Drulă, din partea Alianței USR-PLUS. Vicepreședintele MVA îl va consilia pe noul ministru pe domeniile infrastructurii rutiere din Moldova și pe domeniul feroviar. Adrian Covăsnianu este doctor în Geografie cu teza în dezvoltare regională și deține un Master în Mediul Actual și Dezvoltare Durabilă
„Moldova vrea Autostradă” este o asociație civică, legal constituită, independentă și echidistantă. Scopul principal al Asociației îl reprezintă implicarea în dezvoltarea infrastructurii de transport în zona Moldovei ca premisă a dezvoltării economice și sociale, precum și promovarea în vederea conștientizării implicațiilor economice și sociale a infrastructurii de transport privind îmbunătățirea calității vieții cetățenilor și comunităților din regiunea Moldova.

BVB | Știri BVB

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (28/06/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (28/06/2022)

Act aditional Contract de imprumut cf. art. 234 lit. i Reg. 5 din 2018

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (28/06/2022)

Tranzactii de tipul celor enumerate la art. 19 din Reg. privind abuzul de piata

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (28/06/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 20.06.2022 - 27.06.2022