Update articol:

Adrian Streinu-Cercel a fost vaccinat împotriva coronavirusului: “Singura metodă de protecție este vaccinul”

„E extraordinar vaccinul. Nu a durut absolut deloc. Fetele au mână foarte ușoară, pentru că sunt de la noi din Institut și echipa de aici este o echipă superbă din punct de vedere medical și al dotărilor”, a spus medicul Adrian Streinu-Cercel, duminică dimineață, după ce a fost vaccinat. 

Acesta a mai menționat că “lumea a înțeles că acest virus e o nenorocire și că poate să te omoare. Singura modalitate de scăpare imediată este vaccinarea. Vaccinul este superb, din punct de vedere al modului în care a fost conceput”.

Medicul Adrian Streinu Cercel susține că nimeni nu e obligat să se vaccineze, însă cei care nu o fac să nu se mire că se îmbolnăvesc: “Nu se pune problema să convingem pe cineva să se vaccineze. Vor să se vaccineze? Bine! Nu vor? Bine! Însă dacă nu se vaccinează să nu se întrebe de ce s-au îmbolnăvit.

Vorbim prea mult de efectele adeverse și nu de modul în care putem să ne protejăm. Singura metodă de protecție este vaccinul”.

Prima persoană vaccinată anti Covid în România – o asistentă de la Matei Balș – VIDEO; Şi medicul Streinu-Cercel s-a vaccinat

 

BVBStiri BVB

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (22/01/2021)

Notificare prag detineri/vot >5%

DEUTSCHE BANK TURBO LONG 0.10/7/7.5 (EBDBKTL29) (22/01/2021)

Notificare Erste Group Bank AG - Certificatul EBDBKTL29 este sold-out

UAMT S.A. (UAM) (22/01/2021)

Hotarari AGA E 22.01.2021