Update articol:

ADRIAN TUDORA ESTE NOUL ADMINSTRATOR SPECIAL AL ELCEN

www.sierraquadrant.ro www.sierraquadrant.ro

Electrocentrale București SA (ELCEN), principalul furnizor de agent termic pentru sistemul de alimentare centralizată cu energie termică din București și unul dintre cei mai importanți producători de energie electrică la nivel național, anunță numirea domnului Adrian TUDORA în calitate de Administrator Special al societății.

Începând cu data de 01.07.2021, domnul Adrian TUDORA continuă munca în echipa ELCEN de pe o poziție nouă, aceea de Administrator Special. Din această poziție, Adrian TUDORA va avea ca prioritate îndeplinirea viziunii actuale a companiei: de a se dezvolta în cadrul unui sistem centralizat de încălzire integrat, eficient și performant, capabil să asigure un serviciu public de calitate în care oamenii să aibă încredere și care să confere siguranță energetică, competitivitate și sustenabilitate pe termen lung.

Potrivit unui comunicat de presă, ELCEN are un potențial major de a asigura performanță economică și operațională, iar prin adoptarea unui model de business adaptat pieței și cerințelor actuale și orientat cu precădere spre satisfacerea așteptărilor cetățenilor și spre asigurarea continuității și calității furnizării apei calde și a căldurii, performanțele sistemului vor crește, acesta putând deveni soluția durabilă și cu cost minim în zonele urbane dens populate, precum București.

Dl. Adrian Tudora s-a alăturat echipei ELCEN exact acum 33 de ani. La 1 iulie 1988 s-a angajat la ELCEN și de atunci, așa cum se observă și din CV-ul atașat, a urmat un parcurs profesional ce i-a permis să acumuleze experiență de calitate și să aibă rezultate în îmbunătățirea eficienței operaționale. Această funcție deschide calea către exercitarea unui leadership eficient bazat pe competențe profesionale, personale și sociale.

Comunicatul mai spune: “Misiunea noului Administrator Special, caracterizată de respectarea principiilor de onestitate și transparență, va fi provocatoare în contextul actual marcat de situația gravă în care se află sistemul de încălzire centralizată din București. De aceea, toate acțiunile și strategiile sunt orientate în prezent către coordonarea unitară și comunicarea eficientă între toate părțile implicate în funcționarea, în condiții de eficiență și siguranță, a acestui sistem centralizat de încălzire urbană.

Soluțiile implementate în perspectivă integrată, vor dinamiza luarea deciziilor și realizarea acțiunilor în direcția îmbunătățirii rapide a situației cu care se confruntă sistemul de termoficare din capitală.

E important ca cetățenii racordați la sistemul centralizat de încălzire din București să știe că se fac toate demersurile, atât pe parte de producție și de distribuție, cât și la nivelul factorilor de decizie, pentru ca situația furnizării apei calde și a căldurii să se
îmbunătățească și că s-au creat premisele atragerii de fonduri europene esențiale pentru implementarea investițiilor în modernizare și reabilitare.

Sistemul centralizat de încălzire este singura opțiune viabilă pentru București și are avantaje majore în ceea ce privește sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, în condițiile în care marile orașe, precum București, se dezvoltă în ritm accelerat și devin din ce în ce mai poluate”.

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (24/09/2021)

Hotarari CA 24.09.2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/09/2021)

Infiintarea Filialei Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu-Feldioara

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (24/09/2021)

Raport consolidat - S1 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/09/2021)

Informatii referitoare la desfasurarea AGA din 29 septembrie 2021

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (24/09/2021)

Numire Administratori provizorii