Update articol:

Adrian Volintiru, numit director general Romgaz, pentru patru ani

Romgaz sediu

Consiliul de Administrație al Romgaz i-a acordat lui Adrian Volintiru un mandat de patru ani de director general al companiei, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

Volintiru era director general interimar al producătorului de gaze, din luna iunie.

În perioada mai 2014-februarie 2015, Adrian Volintiru a fost director general la Upetrom 1 Mai Ploiești, companie controlată de omul de afaceri constănțean Gabriel Comănescu.
În perioada noiembrie 2013 – martie 2014 a fost secretar de stat la Ministerul Economiei. În perioada noiembrie 2013 – noiembrie 2013 a fost președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului.

Recent, Romgaz a anunțat că alegerile pentru Consiliul de Administrație, din luna iulie, au fost contestate în instanță, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

Prin decizia AGOA respectivă, au fost desemnați, prin metoda votului cumulativ, ca membri ai Consiliului de Administrație al SNGN Romgaz, următoarele persoane: Nistoran Dorin-Liviu, Volintiru Adrian Constantin, Ungur Ramona, Grigorescu Remus, Ciobanu Romeo Cristian, Jude Aristotel Marius, Petrus A. M. Jansen.

Romgaz este unul dintre cei mai mari producători și furnizori de gaze naturale din România. Statul român deține 70% din companie, prin Ministerul Energiei.

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (19/07/2024)

Deconectarea automata a Unitatii 1 CNE Cernavoda

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (19/07/2024)

Incheiere act aditional la contractul de finantare cu Raiffeisen Bank

AAGES S.A. (AAG) (19/07/2024)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014