Update articol:

Afaceri și profit în scădere pentru Electromagnetica, după reducerea activităţii de furnizare energie electrică

Electromagnetica a înregistrat un profit net de 3.168.313 RON, mai mic cu 61 % față de rezultatul raportat în perioada similară a anului trecut, potrivit raportului trimestrial al companiei.

Totodată, cifra de afaceri a Societăţii în perioada de 3 luni încheiată la 31 martie 2019 s-a redus cu 32 % în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut, urmare în primul rând a reducerii activităţii de furnizare energie electrică, notează compania.

Societatea mai arată că creantele comerciale au crescut cu 23 % în principal ca urmare a amânării încasării unor clienți (primării), principala cauză reprezentând-o lipsa fondurilor primite de primării de la bugetul statului deoarece acesta s-a aprobat cu întârziere.

Acționarii Electromagnetica au aprobat distribuirea unor dividende de 2,7 milioane de lei

 

Electromagnetica este producător şi furnizor tradiţional de echipamente de distribuţie şi măsurare a energiei electrice, soluţii de iluminat cu LED, subansamble electrice şi electronice, subansamble metalice şi din mase plastice injectate, scule şi matriţe, subansamble auto, sisteme de siguranţă a traficului feroviar. De asemenea, este orientată către producţia de energie verde şi tehnologii destinate creşterii eficienţei energetice. ASOCIATIA PAS ELECTROMAGNETICA deține 29,62% din companie, în timp ce SIF Oltenia are 26,14%.

 

BVBStiri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (03/07/2020)

Finalizarea programului de rascumparare a actiunilor proprii

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (03/07/2020)

Convocare AGEA pentru data de 21 august 2020

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (03/07/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 29.06-03.07.2020