Update articol:

AFEER are o nouă conducere. Președinte este Laurențiu Urluescu, Ion Lungu are calitatea de Director Executiv

  • Adunarea Generala a Asociației Furnizorilor de Energie din România – AFEER a ales un nou Comitet Director

 

Adunarea Generala a Asociației Furnizorilor de Energie din România – AFEER, întrunită în data de 28 septembrie 2021,  a ales un nou Președinte,  precum și membrii Comitetului Director atât pentru activitatea de trading/furnizare energie electrică, precum și pentru activitatea de trading/furnizare gaze naturale.

Din Comitetul Director fac parte:

Dl Laurentiu Urluescu (GEN-I) – președinte

pentru activitatea de trading/furnizare energie electrică

Dna Dana Canea (OMV Petrom) – membru;

Dl Tudor Cirstea (Freepoint Commodities Europe) – membru;

Dl Cristian Culea (Enel Energie Muntenia) – membru;

Dl Radu Luca (Engie Romania) – membru.

pentru activitatea de trading/furnizare gaze naturale:

Dna Melania Cozea (CEZ Vânzare) – membru;

Dna Denisa Voiculescu (Engie Romania) – membru;

Dl Alexandru Elena (E.ON Energie Romania) – membru;

Dl  George Mihai (Tinmar Energy) – membru.

Noul Președinte al AFEER este dl Laurențiu Urluescu.  Dl Ion Lungu are calitatea de Director Executiv al AFEER, începând cu data 1 iulie 2021. Finalizarea mandatului de Președinte a venit ca urmare a încetării contractului  de management (vârstă de pensionare) al dlui Lungu cu CEZ Trade Romania SRL. “Adresăm mulțumiri Dlui Ion Lungu pentru activitatea dedicată AFEER în cei 15 ani în calitate de Președinte și  ne bucurăm că a acceptat să continue alături de noi. De asemenea, mulțumim Dnei Francesca Sauka, secretar general, care ne susține în activitate încă de la înființarea Asociației”,  a precizat Dl Laurențiu Urluescu, președinte AFEER.

“Urmare a inițiativelor și acțiunilor AFFER, au fost soluționate probleme importante din piața de energie și gaze naturale și au fost aduse în atenția publică mai multe subiecte de mare interes pentru furnizori. Noua conducere a Asociației se angajează să continue activitatea susținută  AFEER pentru dezvoltarea unei piețe de energie sănătoase, a unui mediu de afaceri corect și echilibrat și asigurarea unei informări eficiente a consumatorilor”, a afirmat noul Președinte al Asociației Furnizorilor de Energie din România.

Asociaţia Furnizorilor de Energie din România, înfiinţată în anul 2006, cuprinde, în prezent, un număr de 35 de membri, furnizori şi traderi licenţiaţi şi activi pe piaţa de energie electrică, care asigură furnizarea energiei electrice atât către consumatori persoane fizice, cât şi către IMM-uri şi consumatori din toate categoriile de agenţi economici care activează în România, cu o cotă de piaţă de circa 90% din consumul final de electricitate. După 15 ani de la înființare, AFEER a decis să-şi extindă activitatea şi să vină şi în sprijinul furnizorilor de gaze naturale, alfel spus, al furnizorilor de energie. Până în prezent, 12 companii membre ale asociației au optat pentru statutul de membru multiplu (energie electrică și gaze naturale), cu o cotă de piaţă de peste 65% din consumul final de gaze naturale.

 

 

 

 

 

BVB | Știri BVB

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (24/05/2024)

Schimbari in conducerea societatii

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (INFINITY) (24/05/2024)

Demersuri vanzare pachet de actiuni detinut la Constructii Feroviare Craiova

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (24/05/2024)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (24/05/2024)

Document informare - alocare actiuni gratuite

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. (H2O) (24/05/2024)

Raport tranzactii cu parti afiliate Hidroelectrica - Transelectrica