Update articol:

AFM: Se reiau înscrierile solicitanţilor în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice

Se reiau înscrierile solicitanţilor în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice, potrivit Administrației Fondului pentru Mediu care a publicat Dispoziția președintelui Administrației Fondului pentru Mediu, nr. 488 din 28.12.2021 privind reluarea înscrierii solicitanților în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională și pentru aprobarea Instrucțiunilor de aplicare a art. 18 din Ghidul de finanțare.

AFM a scris:

“Art.1. Începând cu data prezentei se aprobă reluarea înscrierilor solicitanţilor în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională, prin aplicarea procedurilor prevăzute la art. 18, alineatele (1) și (2) din Ghidul de finanțare, aprobat prin Ordinul viceprim-ministrului, ministrul mediului nr. 1287/2018, cu modificările și completările ulterioare, precum și constituirea listelor solicitanților eligibili, potrivit prevederilor alineatului (3) al aceluiași articol.

Art.2. Transmiterea listelor prevăzute la art. 1 către Administrația Fondului pentru Mediu, potrivit art. 18, alin. (4) din Ghidul de finanțare, aprobat prin Ordinul viceprim-ministrului, ministrul mediului nr. 1287/2018, cu modificările și completările ulterioare, se realizează de către instalatorii validați în perioada 29 decembrie 2021 – 4 ianuarie 2022.

Art.3. Instalatorii validați înscriu în lista prevăzută la art. 1 din prezenta dispoziție, solicitanții eligibili care au depus, până la data transmiterii listei către AFM, documentele de eligibilitate menționate în Ghidul de finanțare.

Art.4. În perioada prevăzută la art. 2 din prezenta dispoziție, instalatorii validați transmit o singură listă cu solicitanții eligibili înscriși.

Art.5. Condițiile specifice de punere în aplicare a articolelor 1 – 4 sunt cuprinse în Instrucțiunile de aplicare a art. 18 din Ghidul de finanțare, anexă la prezenta dispoziție.

Art.6. Direcţia Generală Proiecte duce la îndeplinire prevederile prezentei dispoziţii”.

Vezi Instrucțiuni de aplicare a art. 18 din Ghidul de finanțare

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunţat aprobarea Ordinul ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor privind modificarea Ghidului de finanţare a Programului Casa Verde Fotovoltaice, care va introduce o nouă etapă prin care instalatorii validaţi au posibilitatea să identifice solicitanţii eligibili conform documentelor depuse de aceştia în vederea constituirii unor liste centralizatoare în baza noilor reglementări menţionate în Dispoziţia preşedintelui AFM nr. 488/28.12.2021.

AFM anunţă modificarea Ghidului de finanţare a Programului Casa Verde Fotovoltaice

BVB | Știri BVB

OMV PETROM S.A. (SNP) (03/10/2022)

Raport tranzactii cu parti afiliate 29 august - 2 octombrie 2022

TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26.09.2022-30.09.2022

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (03/10/2022)

Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26 - 30 septembrie 2022