Update articol:

Agenția de Reglementare a Medicamentului și a Produselor Medicale din  Marea Britanie începe revizuirea continuă a vaccinului împotriva COVID-19, produs de Moderna

vaccin coronavirus pixabay.com

Agenția de Reglementare a Medicamentului și a Produselor Medicale din  Marea Britanie începe revizuirea continuă a vaccinului împotriva COVID-19, produs de Moderna, potrivit unui comunicat.

Vaccinul mRNA-1273 este eligibil pentru revizuire continuă, având în vedere o potențială autorizație temporară pentru utilizarea vaccinului candidat, înainte ca acesta să fie aprobat de EMA sau MHRA în 2021. Revizuirea continuă se va încheia în momentul în care vor fi disponibile suficiente dovezi pentru a susține o cerere oficială în vederea autorizației de punere pe piață.

“Apreciem colaborarea avută până acum cu autoritățile de reglementare din întreaga lume și modul în care MHRA a abordat această urgență de sănătate publică, aflată în continuă desfășurare,” a declarat Stéphane Bancel, CEO la Moderna. “Acesta este un exemplu excelent de acțiuni care se pot face pentru a sprijini eforturile de creare a unui vaccin sigur și eficient pentru cetățenii din Marea Britanie.”

BVBStiri BVB

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (27/11/2020)

Disponibilitate raport consolidat S1 2020

ALRO S.A. (ALR) (27/11/2020)

Vimetco Extrusion furnizor pentru una dintre cele mai sofisticate industrii

VES SA (VESY) (27/11/2020)

Hotarari AGA O & E 26.11.2020