Update articol:

Alertă cu bombă la bordul unui avion la Aeroportul Otopeni; CNAB: Ameninţarea cu bombă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti a fost falsă

captura Stirile Pro TV

Actualizare

Ameninţarea cu bombă înregistrată vineri dimineaţa pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti a fost falsă, a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

“Verificările efectuate de instituţiile abilitate ale statului s-au încheiat şi s-a constatat că ameninţarea cu bombă a fost falsă. Pasagerii urmează a fi îmbarcaţi, iar aeronava Lufthansa, cu destinaţia Munchen, va decola în cel mai scurt timp”, spun reprezentanţii CNAB.

…….

O alertă cu bombă a fost anunţată vineri dimineaţa la bordul unui avion care trebuuia să decoleze la ora 6 dimineraţa de pe Aeroportul Henri Coandă cu destinaţia Otopeni.

Se pare că pasagerii unei curse a companiei Lufthansa au fost deja coborâți din aeronavă, iar trupele antitero verifică bagajele călătorilor.

Ofițerii SRI intervin la această oră şi verifică avionul și bagajele pasagerilor, care așteaptă la acest moment de peste 1,5 ore în autobuz.

„În urma unui apel anonim la 112 care ameninţa că la bordul unei aeronave care trebuia să decoleze la ora 06.00 se afla o bombă, s-a constituit o celulă de criză la nivelul Aeroportului Internaţional Henry Coandă Bucureşti. În cadrul acestei celule s-a stabilit evacuarea pasagerilor din aeronava şi în acest moment pirotehniştii Brigăzii Antiteroriste din cadrul SRI efectuează cercetări”, au transmis reprezentanții aeroportului.

 

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative