Update articol:

Alertă cu bombă la Școala Americană din Pipera – Actualizare Poliţia Ilfov: Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj

“La data de 02 martie a.c., în jurul orelor 15:00 poliţiştii din Voluntari au fost sesizaţi cu privire la faptul că la American School of Bucharest ar putea exista un dispozitiv exploziv. În acest context s-a relationat cu echipa pirotehnică din cadrul Serviciului Român de Informatii şi s-a creat un perimetru de siguranţă pentru a fi evacuate persoanele din şcoală”, a transmis IPJ Ilfov.

Traficul în zonă a fost restricţionat.

“În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea”, a precizat sursa citată.

…………..

Școala Americană din Pipera a alertat autoritățile, după ce a primit un e-mail de amenințare cu bombă. 

“În urma unui e-mail prin care s-a primit o ameninţare cu bombă, Şcoala Americană a alertat autorităţile. Echipele Poliţiei Române şi specialişti pirotehnişti din cadrul Serviciului Român de Informaţii au ajuns la faţa locului, au demarat procedurile specifice şi se iau măsurile necesare de verificare în astfel de situaţii”, se arată într-o informare SRI.

BVB | Știri BVB

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (12/08/2022)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Convocare AGOA & AGEA 20(21).09.2022

BIOFARM S.A. (BIO) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022