Update articol:

Alexandrion Group va deschide primul magazin de retail Alexandrion Spirits & Wines la Ploieşti

Alexandrion Group își extinde prezența pe piața de retail prin deschiderea primului boutique premium Alexandrion Spirits & Wines în centrul oraşului Ploiesti.  Vineri, 16 noiembrie, începând cu ora 16:00, își va deschide portile, în cadrul unui eveniment de lansare adresat tuturor celor pasionați de băuturi fine, de o înaltă calitate.

Lansarea primului magazin marchează un moment important în istoria Alexandrion Group deoarece creează un nou tip de conexiune cu pasionații de băuturi și conturează un univers fizic de interacțiune cu întreg portofoliul grupului. Clienții vor avea acces la recomandările celor 2 consilieri din magazin de luni până sâmbătă de la 09:30 până la 20:30 și vor fi ținuți la curent cu toate noutățile grupului, precizează compania într-un comunicat de presa.

În cadrul evenimentul de lansare toți cei prezenți vor degusta băuturi cu renume in portofoliu: Alexandrion 100 – ediție specială dedicată Centenarului, vinars Brâncoveanu, lichiorul de fructe SABER Elyzia Cireșe Negre, vinuri produse local, dintre care Colina Piatra Albă și Neptunus Shiraz.

Experiența degustării, special creată pentru cei pasionați de rafinamentul băuturilor alcoolice, va fi una imersivă, în care degustătorul va putea interacționa atât cu produsul în formula originală, dar și remixat în cocktailuri exotice, cu bază pur românească. În plus celor interesați li se va dezvălui secretul mix-ului preferat degustat.

O parte dintre băuturile folosite ca bază a mixurilor, dar si alte produse (vinuri liniștite și spumante românești, spirtoasele Vinars Brâncoveanu, Alexandrion 7*, Alexandrion 100, Glenfiddich 12YO, Zolmyr Mere, Isarescu Cramposie, Millesimato, Saber Elyzia Caisata Premium) vor putea fi achiziționate la prețuri speciale atât vineri, în ziua deschiderii, dar și in perioada noiembrie – decembrie.

Alexandrion Group, producător și distribuitor de băuturi alcoolice din România, este format din Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti și produse internaționale. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, Alexandrion 100, ediție specială dedicată Centenarului, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova, dar şi alte produse. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea printr-o achiziție în domeniul producției de vin din România completând astfel oferta cu vinuri liniștite și spumante premiate.

 

BVBStiri BVB

AAGES S.A. (AAG) (25/02/2021)

Capacitate de productie acoperita integral in primul semestru 2021

CEMACON SA (CEON) (25/02/2021)

Disponibilitate rezultate financiare preliminare 2020

AEROSTAR S.A. (ARS) (25/02/2021)

Disponibilitate rezultate financiare preliminare 2020

ALTUR S.A. (ALT) (25/02/2021)

Disponibilitate rezultate financiare preliminare 2020