Update articol:

Alexandru Nazare: ANAF e datoare să le ceară scuze oamenilor care, deși și-au plătit taxele la timp, au fost puși pe drumuri și nevoiți să stea la cozi

Alexandru Nazare, actualul ministru de finanţe, a fost reprezentantul special al Guvernului pentru Centrul Cyber al UE
ANAF e datoare să le ceară scuze oamenilor care, deși și-au plătit taxele la timp, au fost puși pe drumuri și nevoiți să stea la cozi, spune Alexandru Nazare, ministrul finanţelor.
Zeci de oameni au stat zilele acestea la coadă, în stradă, în faţa sediului ANAF din sectorul 6 al Capitalei, spunând că au primit somații de plată de la Fisc.
Aceştia au declarat că au așteaptat și de trei ore în fața instituției pentru că funcționa un singur ghișeu.
Acesta a scris pe Facebook: “Înainte de toate, ANAF e datoare să le ceară scuze oamenilor care, deși și-au plătit taxele la timp, au fost puși pe drumuri și nevoiți să stea la cozi. Acestor contribuabili trebuie să le mulțumim pentru faptul că își plătesc la timp taxele, că îşi respectă obligaţiile faţă de stat și să-i tratăm cu respect, fără să le facem viața mai complicată decât este deja.
În ședinta de lucru de astăzi, de la sediul ANAF Sector 6, am transmis conducerii că mi se pare intolerabil modul în care a tratat situația. Pot să înțeleg că sunt deficiențe care trenează de multă vreme și că nu pot fi remediate peste noapte, mai ales în privința digitalizării. Dar, distantarea fizică trebuia să fie asigurată. Situatia creata putea fi evitata.
Daca aveau nevoie de sprijin suplimentar era suficient să ceară și găseam soluții.
Mă aștept de la toate administrațiile fiscale să comunice eficient atât intern, cât și extern și să trateze cu respect contribuabilii. Nu este suficient ca serviciile pentru aceștia să existe doar pe hârtie, ele trebuie să și funcționeze.
Aștept rezultatele controlului intern demarat ieri, măsuri clare și termene de remediere a deficiențelor pentru toate administrațiile fiscale din București”.

BVB | Știri BVB

MECANICA CEAHLAU (MECF) (08/08/2022)

Raport semestrial S1 2022

PROMATERIS S.A. (PPL) (08/08/2022)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 02.08.2022

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (08/08/2022)

Structura actionariat la data de 31 iulie 2022

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (08/08/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (08/08/2022)

Rascumpararea actiuni proprii perioada 01-05.08.2022