Update articol:

Alexandru Rafila a fost prezentat oficial de PSD drept candidat la alegerile parlamentare

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, s-a înscris în PSD și va candida la alegerile parlamentare din partea social-democraților. Cel mai probabil, el va deschide lista candidaților PSD la Camera Deputaților, în București.„Am spus ca partidul trebuie sa se deschida pentru specialistii recunoscuti national si international. Ii multumesc dlui profesor Rafila ca s-a alaturat echipei noastre”, a declarat Marcel Ciolacu, într-o conferință de presă comună cu Alexandru Rafila, la sediul central PSD, potrivit stiripesurse.ro.

„A fost un pas dificil pentru mine, recunosc, dar am o carieră administrativă în spate și cred că pot să ajut această țară împreună cu alți colegi”, a declarat Alexandru Rafila. El a adăugat că se va lupta cu pandemia prin inițierea unor proiecte legislative.

Alexandru Rafila a adăugat că în ceea ce privește zona sănătății, va face strict ce ii dicteaza constiinta in viitorul Parlament: „Eu mai intai sunt medic si in al doilea rand voi fi membru al PSD”, a spus el. Rafila a precizat ca i-a spus acest lucru lui Ciolacu si ca liderul PSD a fost de acord.

BVBStiri BVB

DAFORA SA (DAFR) (15/01/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

ROMCARBON SA (ROCE) (15/01/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014