Update articol:

Alexandru Voicu este propus pentru funcția de CEO SAI Certinvest

SAI Certinvest îl propune pentru functia de CEO pe Alexandru Voicu, dosarul de avizare fiind depus la Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), potrivit unui comunica.

Incepand cu data de 1 aprilie 2021, Horia Gusta, CEO SAI Certinvest, isi va incheia mandatul, urmand ca atributiile sale sa fie preluate intern pana la autorizarea noului manager general. Certinvest ii multumeste pentru anii dedicati companiei si ii ureaza succes in urmatoarea etapa a carierei sale.

Propunerea lui Alexandru Voicu in functia de CEO SAI Certinvest se va reflecta si in strategia companiei, avand in vedere contextul economic si social pe care il tranziteaza Romania si piata de capital, in general.

Alexandru Voicu: „Tin sa ii multumesc lui Horia pentru toate eforturile depuse de-a lungul anilor. Ma simt onorat sa accept cel mai inalt nivel de responsabilitate intr-o noua etapa pentru SAI Certinvest si piata de capital. Istoria pe care o avem in piata locala este de neinlocuit si avem foarte multe oportunitati in fata. Ma voi asigura ca vom onora in continuare valorile fundamentale ale companiei (Inovatie, Performanta, Dedicare, Transparenta) si ii asigur pe investitori de intregul meu sprijin.”

Horia Gusta: „SAI Certinvest inseamna pentru mine cea mai importanta parte a carierei. Am dedicat companiei 17 ani, perioada in care am trait niste experiente extraordinare, alaturi de o echipa profesionista si dedicata, trecand printr-o serie de promovari ce au dus la numirea mea in calitate de CEO SAI Certinvest. Decizia pe care am luat-o, de reconfigurare a traseului profesional, a fost o optiune personala. As dori sa le multumesc tuturor celor cu care am lucrat aici, dar si investitorilor, partenerilor, care ne-au fost si ne sunt alaturi si ne crediteaza cu incredere. De asemenea, am convingerea ca noua echipa manageriala, construita pe valorile SAI Certinvest, va aduce o viziune inovatoare si o strategie de business prin care compania va continua sa isi consolideze pozitia pe piata de capital.”

SAI Certinvest a fost infiintata in anul 1994, fiind primul asset manager independent din Romania. Cei peste 10.000 de clienti ai sai au beneficiat de o gama larga de solutii investitionale, diversificate pe clase de active. In prezent, SAI Certinvest activeaza pe piata investitiilor, avand capital 100% romanesc. Compania are in administrare 6 fonduri deschise de investitii, 3 fonduri de investitii alternative, o platforma de investitii online (www.investonline.ro) si 200 de portofolii administrate privat. Va invitam, pentru mai multe informatii, sa vizitati pagina noastra de internet, www.certinvest.ro.

BVBStiri BVB

UCM RESITA S.A. (UCM) (16/04/2021)

Completare Convocare AGAO 28 (29).04.2021 versiune limba engleza

Patria Bank Obligatiuni 2028 EUR (PBK28E) (16/04/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014