Update articol:

Alin Iacob – al treilea mandat consecutiv ca membru al Board-ului Better Finance

Alin Iacob, presedintele AURSF Alin Iacob, presedintele AURSF

Alin Iacob, președintele AURSF, a fost ales pentru un al treilea mandat ca membru al Board-ului Better Finance, Federația Europeană a Investitorilor și Utilizatorilor de Servicii Financiare.

Alin Iacob ne-a declarat: “Better Finance a devenit, la 13 ani de la înființare, una dintre cele mai active și mai implicate organizaţii care apără interesele utilizatorilor de servicii financiare din Uniunea Europeană.

În mandatul început săptămâna trecută la Atena, Better Finance își propune să urmărească în detaliu programul de lucru al Comisiei Europene și să vină cu propuneri de amendamente în sprijinul utilizatorilor de servicii financiare.

Principalele priorități vizează zona sustenabilitatii și a guvernanţei corporative, dar și implicarea în strategia UE pentru investitorii de retail. De asemenea, ne propunem să fim extrem de activi în zona de educație financiară, o altă prioritate majoră a Comisiei Europene și a OECD”.

Alin Iacob este Președintele Asociației Financiare din România Utilizatori de servicii (AURSF), care a fost înființată în 2013. Din 2014, AURSF este membru al Better Finance, Federația Europeană a Investitorilor şi Utilizatorilor de Servicii Financiare. Începând cu aprilie 2016, Alin este membru al Consiliului de Administrație al Better Finance.

În aprilie 2016, Alin Iacob a fost numit ca membru al Colegiului de Coordonare al SALFin, un organism înființat de Autoritatea Supraveghere Financiară (ASF) care s-a concentrat pe rezolvarea alternativă a disputelor privind asigurările, piețele de capital și private pensiile.

El a fost, de asemenea, între 2018 și 2020, membru al Grupul părților interesate din domeniul asigurărilor și reasigurărilor EIOPA.

Din 2012, Alin Iacob este membru al Grupului de experţi privind Sistemele de plăți al Comisiei Europene (PSMEG). Între 2013 și 2018, Alin a fost membru al EBA Banking Stakeholder Group, reprezentând intereselor utilizatorilor de servicii financiare – în al doilea mandat servind ca Vicepreședinte al BSG. A revenit ca membru EBA BSG în 2021, pentru un nou mandat de 4 ani.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/06/2022)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

TERAPLAST SA (TRP) (24/06/2022)

Desemnare agent de plata pentru dividende 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (24/06/2022)

Acceptare mandate membri provizorii Directorat

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (24/06/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/06/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)