Update articol:

Alin Iacob, preşedintele AURSF, a fost ales, pentru a treia oară, membru al Banking Stakeholder Group la Autoritatea Bancară Europeană 

Alin Iacob, presedintele AURSF Alin Iacob, presedintele AURSF

Alin Iacob, preşedinte AURSF, a fost ales, pentru a treia oară, membru  al Grupului părţilor interesate din domeniul bancar la Autoritatea Bancară Europeană (ABE).  Alin Iacob este președintele Asociației Utilizatorilor de Servicii Financiare din România (AURSF). AURSF este membru al BETTER FINANCE, Federația Europeană a Investitorilor și Utilizatorilor de Servicii Financiare, din 2014, iar Alin Iacob s-a alăturat consiliului de administrație în 2016.

Alin Iacob ne-a declarat: “Autoritățile europene de supraveghere financiară acordă o mare importantă ascultării părerii tuturor părților interesate. Consumatorii utilizatori de servicii financiare pot să își facă vocea ascultată și să determine Autoritatea Bancară Europeană, în acest caz, să tină cont și de punctele lor de vedere și de argumentele lor. Împreună cu ceilalți colegi, sper să reușim să lucrăm în beneficiul unor servicii financiare moderne, adaptate dorințelor consumatorilor din Uniunea Europeană!”

BETTER FINANCE precizează: “După ce a îndeplinit două mandate ca membru al Grupului părților interesate bancare la EBA din 2013 până în 2018, inclusiv în calitate de Vicepreședinte pentru al doilea mandat, Alin Iacob se va alătura din nou Grupului părţilor interesate din domeniul bancar la Autoritatea Bancară Europeană (ABE),  reprezentând interesele utilizatorilor de servicii financiare pentru un al treilea mandat”.

BETTER FINANCE mai anunţă că, în urma unei cereri de reînnoire a Grupului de lucru consultativ al Comitetului permanent al finanțelor corporative (CFSC), Autoritatea europeană pentru valori mobiliare și piețe (ESMA) a decis să o aleagă pe Jella Benner-Heinacher din DSW – principala asociație germană pentru investitori privați și membru BETTER FINANCE -, precum și pe  José F. Estévez de la una dintre organizațiile membre spaniole ale BETTER FINANCE, AEMEC, Asociația spaniolă a acționarilor minoritari.

BVB | Știri BVB

ROMCARBON SA (ROCE) (03/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCAB SA (MCAB) (03/12/2021)

Hotarare AGEA 03.12.2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (03/12/2021)

Tranzactii parti afiliate EFSA - OPCOM

TERAPLAST SA (TRP) (03/12/2021)

Hotarari AGA E 3 decembrie 2021

AQUILA PART PROD COM (AQ) (03/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014