Update articol:

Alin Văleanu a discutat cu Dan Shomon, fostul șef de campanie al lui Obama, despre oportunitatea atragerii de investiții financiare din SUA

alin valeanu dan shomon

Dan Shomon, fostul șef de campanie al președintelui Barack Obama, s-a întâlnit, recent, într-o deplasare în România, cu politicianul român Alin Văleanu.

«Discuțiile au fost deosebit de fructuoase și s-au axat pe oportunitatea atragerii de investiții financiare din SUA», a declarat Alin Văleanu.

Dan Shomon, fost șef de campanie al președintelui Barak Obama, are peste trei decenii de experiență profesională în relații guvernamentale, dezvoltarea afacerilor internaționale, relații publice, management guvernamental, gestionarea campaniilor politice, organizarea la nivel local și jurnalism.

Shomon are relații extrem de strânse cu membrii echipei președintelui Joe Biden.

În cartea sa, „A Promised Land”, Obama spune că Shomon are „energie nemărginită” și „o cunoaștere enciclopedică a politicii din Illinois”. „Dan a fost consilierul meu politic cheie, un bun prieten …”, spune Barack Obama.

Dan Shomon deține, în prezent, una dintre cele mai puternice și prestigioase firme de PR și advertising în Chicago, Ilinois – Dan Shomon Inc. – fiind specialist în realizarea campaniilor electorale sau de imagine ale multor personalități din SUA.

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (24/09/2021)

Hotarari CA 24.09.2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/09/2021)

Infiintarea Filialei Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu-Feldioara

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (24/09/2021)

Raport consolidat - S1 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/09/2021)

Informatii referitoare la desfasurarea AGA din 29 septembrie 2021

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (24/09/2021)

Numire Administratori provizorii