Update articol:

Alina Gorghiu: “De săptămâni întregi, PSD ne spune că certificatul verde va fi adoptat în Camera Deputaților. Nu mi-e clar ce se vrea”

Legea certificatului verde ar trebui adoptată în Parlament, spune senatorul PNL, Alina Gorghiu, adăugând că ”ar fi de neînțeles” dacă premierul Nicolae Ciucă ar veni cu asumarea răspunderii, în condițiile în care puterea beneficiază de o largă majoritate parlamentară.

Întreaga Europă este în alertă, în contextul răspândirii noii tulpini a virusului SARS-CoV-2, Omicron, dar și pentru a minimiza efectele valului 5 al pandemiei, a scris senatorul PNL, Alina Gorghiu.

Domnia sa a spus: “Italia impune vaccinarea obligatorie și pentru angajații din educație, poliție, armată și administrație. Franța ia și ea măsuri mai drastice. Certificatul sanitar se va transforma la începutul anului 2022 într-un certificat de vaccinare, care poate fi activat doar cu o schemă de vaccinare completă. În Marea Britanie, premierul Johnson a prezentat deja un nou sistem de restricţii antiepidemice, cu trei niveluri de alertă.
În tot acest timp, România este în așteptare. De săptămâni întregi, PSD ne spune că certificatul verde va fi adoptat în Camera Deputaților.

Nu mi-e clar ce se vrea, dacă se vrea ca Guvernul să-și asume răspunderea referitoare la introducerea certificatului verde. Ar fi de neînțeles de ce s-ar opta pentru această soluție, în condițiile în care există o majoritate solidă în Parlament. #HaicuCertificatulVerde”.

BVB | Știri BVB

OMV PETROM S.A. (SNP) (03/10/2022)

Raport tranzactii cu parti afiliate 29 august - 2 octombrie 2022

TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26.09.2022-30.09.2022

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (03/10/2022)

Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26 - 30 septembrie 2022