Update articol:

Allianz-Țiriac extinde acoperirea storno care permite recuperarea banilor pentru călătoriile în străinătate anulate

Allianz-Țiriac Marilena Barliga

Allianz-Țiriac simplifică planificarea vacanțelor în străinătate, prin extinderea acoperirii storno atașată unei asigurări de călătorie, potrivit unui comunicat. Astfel, clienții Allianz-Țiriac pot achiziționa acoperirea storno și pentru vacanțele cumpărate online sau direct de la furnizorii – din România sau străinătate – de servicii turistice (cazare, transport, evenimente). Anterior, clauza storno era disponibilă doar pentru pachetele turistice achiziționate prin intermediul agențiilor de turism.

De asemenea, odată cu extinderea acoperirii storno au fost flexibilizate condițiile de accesare.

Asigurările au un dublu rol: de a oferi ajutor oamenilor atunci când au cea mai mare nevoie și de a le oferi libertate și o viață cu mai puține griji. Pandemia COVID-19 a pus în așteptare multe planuri de călătorie, care au devenit, în noul context, o provocare majoră și, de cele mai multe ori, o sursă de stres suplimentar. Prin extinderea acoperirii storno și includerea riscului COVID-19 în asigurările noastre de călătorie vrem să le redăm clienților încrederea că își pot face din nou planuri de vacanță, știind că, orice s-ar întâmpla, le suntem alături”, a declarat Marilena Bârliga, Director Market Management și Comunicare.

Prin adăugarea acoperirii storno unei asigurări de călătorie în străinătate, clienții Allianz-Țiriac își pot recupera cheltuielile cu vacanța, în cazul în care sunt nevoiți să anuleze sau să întrerupă călătoria. Acoperirea storno funcționează și în cazul în care călătoria este anulată ca urmare a îmbolnăvirii cu COVID-19. De altfel, asigurările de călătorie de la Allianz-Țiriac oferă protecție în cazul riscului de infectare cu COVID-19, ceea ce înseamnă că toate cheltuielile medicale generate de contactarea virusului pe parcursul călătoriei sunt acoperite de asigurare.

Acoperirea storno extinsă poate fi atașată unei asigurări de călătorie Voiaj emisă prin intermediul agenților și partenerilor de distribuție ai Allianz-Țiriac.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (18/06/2021)

Autorizare membru al Consiliului de Administratie

FARMACEUTICA REMEDIA SA (RMAH) (18/06/2021)

Diminuare capital social - emitere certificat ASF

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (18/06/2021)

Act juridic de tipul celor prevazute la art. 234 din Regulamentul ASF 5/2018

PROMATERIS S.A. (PPL) (18/06/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

JUDETUL TIMIS (TIM28) (18/06/2021)

Plata cupon 41, rambursare rata principal 41 si calcul rata dobanda pentru cuponul 42