Update articol:
COMUNICAT

Alpin 57 Lux îl numește pe Petru Sopa în funcția de director comercial

Producătorul de înghețată are planuri ambițioase pentru 2022

 

Alpin 57 Lux, una dintre cele mai mari companii de înghețată din România, anunță consolidarea echipei de management prin numirea lui Petru Sopa în funcția de Director comercial, începând cu luna decembrie. Cu o experiență de peste 20 ani în industria FMCG, acesta va coordona dezvoltarea operațiunilor comerciale ale producătorului român pe piața locală, în ritmul alert de evoluție estimat de companie pentru 2022. El se va ocupa de extinderea afacerilor, axându-se cu precădere pe îmbunătățirea performanței în canalul Modern Trade. Petru Sopa are o carieră solidă în domeniu, care include coordonarea echipelor de vânzări ale unor importante companii din România, cum ar fi Nestle, Scandia, Hame România sau Prefera Foods.

“Mă bucur să fac parte din echipa Alpin 57 Lux, într-un moment în care compania își accelerează creșterea și expansiunea și continuă construirea unor branduri de înghețată puternice pe piața din România.  Pentru mine, această funcție este o nouă provocare și totodată o ocazie excelentă să explorez mai îndeaproape o piață mare, foarte competitivă, cum este piața de înghețată. Am găsit aici un portofoliu aflat în plină dezvoltare care, alături de echipa mea, va fi pus în valoare printr-o nouă strategie comercială care va avea ca prim obiectiv dezvoltarea distribuției numerice și ponderate, creșterea vizibilității Grupului Food Union în România, dar și creșterea cotei de piață în următorii ani”, a declarat Petru Sopa, noul Director comercial Alpin 57 Lux, parte a Grupului Food Union.

“Alpin 57 Lux își propune să se conecteze accelerat la rețeaua globală Food Union, care este o sursă inepuizabilă de expertiză și bune practici în domeniul înghețatei. Food Union setează și identifică tendințe globale de consum care sunt exploatate și puse în practică de cea mai bună echipă de cercetare și dezvoltare în lansarea unor produse inovatoare care reușesc să surprindă consumatorii de fiecare dată. Avem ambiții și obiective mărețe într-un ritm de creștere alert, într-un proces constant de îmbunătățire a produselor pe care le oferim clienților noștri. Nu este o misiune ușoară, dar consider că echipa noastră a căpătat plus valoare datorită experienței și viziunii lui Petru Sopa, aflat acum într-o poziție foarte importantă în compania noastră. Acum avem o echipă consolidată, cu  specialiști în funcțiile cheie și suntem pregătiți să dezvoltăm noi parteneriate strategice în anul 2022,” a declarat Mihaela Cuturescu, Director general Alpin 57 Lux.

Începând cu 17 noiembrie 2021, Mihaela Cuturescu a fost numită în funcția de Director general al companiei Alpin 57 Lux, producător român de înghețată cu sediul în Sebeș, județul Alba. Anterior acestei poziții, Mihaela a ocupat funcția de Director financiar al Alpin 57 Lux. Mihaela Cuturescu va continua să consolideze organizația care reprezintă cu mândrie atât tradițiile românești de fabricare a înghețatei, cât și inovațiile centrate pe consumator. Promovarea Mihaelei a venit pe marginea rezultatelor obținute după mai bine de patru ani petrecuți în echipa de management locală.

Mihaela Cuturescu are o experiență de peste 15 ani în corporate finance, cu expertiză semnificativă în procese specifice ciclului tranzacțiilor, de la inițiere până la implementare în România. Timp de  10 ani, Mihaela a fost Manager Transaction Advisory Services la EY România, acumulând experiență în servicii de analiză diagnostic, finanțe corporative și  audit financiar extern în domenii ca: sănătate, energie și utilități, bunuri industriale, telecom sau FMCG. În 2016, an în care Alpin 57 Lux a fost preluată de trustul Food Union, Mihaela a devenit Director financiar în cadrul companiei.

 

BVB | Știri BVB

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (12/08/2022)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Convocare AGOA & AGEA 20(21).09.2022

BIOFARM S.A. (BIO) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022