Update articol:

ALTEX România deschide pe 8 august magazinul din noua aripă a Shopping Mall Aurora din Buzău, în urma unei investiții în reamenajare de peste 2 milioane de euro

ALTEX România își redeschide începând de mâine, 8 august 2019, magazinul în noua aripă din Aurora Shopping Mall din Buzău (intrarea dinspre Kaufland).

Magazinul ALTEX din noua aripă a mallului din Bulevardul Unirii nr. 232 (intrarea dinspre Kaufland) are o suprafață comercială de peste 1450 de metri pătrați, înscriindu-se în strategia sustenabilă ALTEX omnichannel de a facilita accesul clienților la tehnologie și de a îmbunătăți constant serviciile astfel încât aceștia să beneficieze, pe lângă cel mai mic preț, de o experiență de cumpărături mai plăcută și de soluții care să le îmbunătățească viața.

Pentru o experiență de cumpărare mai rapidă, mai plăcută și simplificată, amenajarea noului magazin ține cont de modificările din stilul de viață și din comportamentul de achiziție al clienților, inlcuzând raioane speciale pentru categorii noi precum „casă, iluminat, bricolaj” sau „auto”.

„ALTEX este mereu centrat pe nevoile clienților noștri și pe găsirea celor mai avantajoase soluții pentru ei. Astfel, investim constant în extinderea și remodelara magazinelor noastre pentru a oferi o experiență tot mai bună de cumpărare, oferind simplu și rapid, accesul la noi tehnologii, produse și servicii care pot îmbunătăți viața clienților. Pe lângă cel mai mic preț din România la întreaga gamă de produse, garantat prin rambursarea de 2 ori a diferenței, investiția de peste 2 milioane euro făcută pentru mutarea magazinului ALTEX în noua aripă a mallului din Buzău oferă acces la servicii de consultanță la raft de la cei 33 de angajați ai magazinului, la livrare până la ușa clientului, la ridicarea produselor vechi, la finanațare instant în magazin.”, declară Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX România.

Prin integrarea biroului CREDEX în noul magazin ALTEX, clienții din Buzău au acces, fără niciun comision de intermediere, la cele mai bune oferte la credite de nevoi personale de la toate băncile partenere, precum și la alte soluții de finanțare instant, adaptate nevoilor lor: credite de consum, credite de nevoi personale, credite ipotecare și servicii de asigurări.

REDESCHIDEREA MAGAZINULUI ALTEX ÎN ARIPA NOUĂ DIN MALL ADUCE PROMOȚII SPECIALE

În perioada 8-11 august, sărbătorim redeschiderea magazinului ALTEX în noua aripă a mall-ului Aurora Shopping din Buzău cu oferte exclusive de care clienții se pot bucura timp de patru zile, de joi până duminică.

„Noul magazin Altex din Buzau își va surprinde clienții nu doar prin varietatea gamei și calitatea serviciilor. Special pentru evenimentul de deschidere am pregatit reduceri importante: mașină  de spălat Beko 8 kg, A+++, cu reducere de 600 de lei, televizor cu diagonala de 80 de cm, la doar 449 de lei, televizor Samsung UHD cu diagonala de 139 de cm cu 600 de lei reducere, la doar 1599 de lei, anvelopă de vară Tigar la doar 98 de lei, telefon Samsung Galaxy S9 cu 1000 de lei reducere, la doar 1699 de lei, laptop 15,6” cu processor Intel la doar 896 de lei, aspirator Samsung la doar 196 lei, cu 60% reducere, tigaie Tefal la doar 19,9 lei, expresor automat Philips cu 50% reducere, la doar 1249 de lei .Toate promoțiile speciale pot fi găsite în catalogul de redeschidere, valabil în perioada 8 – 11 august 2019, în limita stocului disponibil, spune Raul Filip, Director Achiziții, ALTEX România.

BVBStiri BVB

MECANICA CEAHLAU (MECF) (07/08/2020)

Raport semestrial S1 2020

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (07/08/2020)

Cerere de chemare in judecata

STK EMERGENT (STK) (07/08/2020)

VAN la data 31.07.2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (07/08/2020)

Disponibilitate Raport la S1 2020 si detalii teleconferinta

ELECTROARGES SA (ELGS) (07/08/2020)

Hotararea AGOA + AGEA 04.08.2020 - versiune limba Engleza