Update articol:

Altex România deschide un nou magazin în primul mall din Târgoviște

Sursa foto: linkedin.com/company/altex-romania/
  • Noul centru de servicii este rezultatul unei investiții de 1 milion de euro

ALTEX România anunță deschiderea, pe 20 august, a unui nou magazin în Dâmbovița Mall, în urma unei investiții de aproximativ 1 milion de de euro, potrivit unui comunicat de presă. 

,,Înțelegem importanța investițiilor locale ca principal motor economic. Chiar și în contexte cu multe provocări, cum este cel actual, nu frânăm planurile noastre de dezvoltare. Tocmai de aceea, am mai făcut un pas, de această dată la Târgoviște, pentru a veni în sprijinul clienților noștri și a le facilita, la fel ca până acum, accesul la tehnologie, la produse și servicii de cea mai bună calitate”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX.

Compania precizează: “Cu ocazia inaugurării, Altex a pregătit oferte speciale și reduceri, valabile în limita stocului disponibil. Clienții vor putea alege dintr-o gamă extinsă de produse și vor avea acces la servicii de consultanță personalizată, dar și la soluții de finanțare flexibile.

Noul magazin Altex, localizat în primul centru comercial de mari dimensiuni din Târgoviște, are o suprafață de vânzare de 1.100 de metri pătrați. În acord cu strategia de modernizare și tehnologizare a magazinelor din rețea, dar și cu angajamentul asumat pentru protejarea mediului, noul centru de servicii va fi dotat cu etichete electronice. Trecerea de la prețuri printate pe hârtie la prețuri afișate electronic asigură o mai mare vizibilitate a produselor și ofertelor la raft, maximizarea eficienței în schimbarea prețurilor, dar și îmbunătățirea experienței clienților în magazin. De asemenea, spațiul este dotat cu sisteme de iluminare cu LED și display-uri digitale. 

Noul magazin Altex din Târgoviște, localizat pe Bulevardul Regele Carol I 51, va funcționa de luni până duminică, între orele 10.00-22.00. Joi, în ziua inaugurării, magazinul se va deschide de la ora 07.00.

Altex acordă o atenție sporită protecției clienților și angajaților, astfel, noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

  • Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;
  • Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaților, cât și a clienților);
  • Magazinul este dezinfectat în mod regulat;
  • Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;
  • În magazin au fost plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane”.

BVBStiri BVB

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (02/12/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 23 - 27.11.2020

AAGES S.A. (AAG) (02/12/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 23-27 noiembrie 2020

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (02/12/2020)

Modificari de reprezentare incepand cu 1 decembrie 2020

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (02/12/2020)

Schimbare componenta CA al SAI Tradeville Asset Management SA

MedLife S.A. (M) (02/12/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 23-27 noiembrie 2020