Update articol:

ALTEX România donează monitoare de terapie intensivă către spitale din România

Monitoare de Terapie Intensivă comandate de Altex România și aduse în țară cu ajutorul unui avion militar, au ajuns către mai multe spitale implicate în lupta împotriva COVID-19. Valoarea sponsorizării este de 60.000 de euro, potrivit unui comunicat de presă.

Primele trei monitoare au fost donate Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babeș”, respectiv Spitalului Clinic Colentina, ambele aflate în administrarea Primăriei Municipiului București, prin ASSMB.

Alte patru monitoare au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov și Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, ajutând cadrele medicale în eforturile susținute pe care le depun pentru a salva vieți.

Altex România a contractat și serviciile unei firme specializate pentru a pune în funcțiune monitoarele în spitale, întrucât respectarea condițiilor de acuratețe la montare este esențială pentru exploatarea ulterioară a acestor monitoare la cei mai buni parametri.

„Monitoarele de funcții vitale sunt dispozitive foarte importante pentru supravegherea pacienților cu forme medii sau severe de boală. În pavilionul în care vor ajunge aceste monitoare, la Terapie Acută, erau necesare monitoare suplimentare și mai noi și acum le avem.”, a declarat  Dr. Simin-Aysel FLORESCU, Director Medical, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babeș”.

Cele două monitoare ultramoderne reprezintă cea mai mare și mai bună donație pe care am primit-o pentru cazurile critice pe care le gestionăm în secția noastră, Boli Infecțioase.” a declarat Conf. Dr.  Bîrluțiu Victoria, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

BVBStiri BVB

MedLife S.A. (M) (21/10/2020)

Decizii CA din data de 20 octombrie 2020

ARMATURA S.A. (ARM) (21/10/2020)

Convocare AGEA din 04.12.2020

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (21/10/2020)

Semnarea unui contract semnificativ - Equatorial Gaming

PROMATERIS S.A. (PPL) (21/10/2020)

Inregistrare membrii Consiliului de Administratie

PRIMARIA ORASULUI SIRET (SRE28) (21/10/2020)

Plata cuponului 23 si rambursare rata principal 22 & calcul rata dobanda pentru cuponul 24