Update articol:
Comunicat de presă

AM Best a acordat companiei Onix Asigurări ratingul “B” (Fair) pentru Financial Strength Rating și ratingul “bb” (Fair) pentru Long-Term Issuer Credit Rating

ONIX Asigurari

AM Best a analizat performanța economico-financiară și capitalizarea societății Onix Asigurări S.A. în perioada 2017-2021 și i-a acordat ratingul “B” (Fair) pentru Financial Strength Rating și ratingul “bb” (Fair) pentru Long-Term Issuer Credit Rating, ambele cu perspectivă stabilă, potrivit unui comunicat de presă.

Onix Asigurări S.A. a desfășurat recent un proces de evaluare de rating cu agenția de rating AM Best, fiind astfel prima societate de asigurări românească evaluată de  agenția internațională, se mai arată în comunicat.

Onix Asigurări S.A. este o societate de asigurări românească ce operează în sectorul non-life și este specializată în produse de asigurare din clasa A15-Garanții.

Societatea își desfășoară activitatea de asigurări în România și în spațiul U.E., în baza liberei prestații de servicii, cu precădere în Spania, Italia, Polonia, Grecia, Portugalia și în baza dreptului de stabilire, prin sucursala Roma, Italia.

Onix Asigurări S.A. mai deține un rating acordat în anul 2020 și reconfirmat în anul 2021 de către agenția Fitch Ratings, rating evaluat la “BB” pentru Insurer Financial Strength (IFS) și “BB-” pentru Issuer Default Rating (IDR), ambele cu perspectivă stabilă.

BVB | Știri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (28/09/2022)

Informare privind strategia de dezvoltare a societatii

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (28/09/2022)

Hotarare CA 28.09.2022 - avizare majorare capital social incorporare rezerve

CONPET SA (COTE) (28/09/2022)

Raport conform art. 234, aliniat 1, lit. i) din Regulamentul ASF nr. 5/2018

MedLife S.A. (M) (28/09/2022)

Disponibilitate Raport Sustenabilitate 2021