Update articol:

Ambasada Rusiei în SUA respinge declaraţiile administraţiei SUA privind dezinformarea Moscovei după întâlnirea de la Geneva

rusia

Ambasada Rusiei în Statele Unite a criticat abordarea Washingtonului asupra negocierilor de la Geneva și a respins declarațiile părții americane că Moscova ar putea minți în legătură cu discuțiile din Elveţia.

Anterior, purtătorul de cuvânt al Casei Albe , Jen Psaki, a declarat că Statele Unite se pregătesc ca Rusia să „împrăștie dezinformarea” cu privire la rezultatul discuțiilor de stabilitate strategică.

Ambasada Rusiei în SUA a scris pe Facebook: “Am luat notă de declarația secretarului de presă al Casei Albe, Jen Psaki, în timpul unui briefing din 10 ianuarie despre pregătirea SUA cu privire la o posibilă răspândire a dezinformarii de către Rusia cu privire la evoluţia negocierilor Rusia-SUA.

Respingem cu fermitate astfel de insinuări. Declarațiile oficiale ale Rusiei corespund pe deplin realității. Încă de la început, țara noastră a dat dovadă de maximă transparență în ceea ce privește acest dialog.

Ca dovadă în acest sens, Rusia a adus în atenția comunității internaționale proiectul de tratat dintre Federația Rusă și Statele Unite ale Americii privind garanțiile de securitate și acordul privind măsurile de asigurare a securității Federației Ruse și a statelor membre din Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO). (https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/1790809/?lang=en).

La ​​rândul nostru, ne așteptăm la transparență reciprocă din partea SUA. Îndemnăm colegii noștri să renunțe la speculațiile nefondate cu privire la partenerii lor de consultare. Mai mult, o astfel de abordare indică degradarea culturii negocierilor”.

BVB | Știri BVB

PROMATERIS S.A. (PPL) (04/10/2023)

Hotarari AGA Ordinara si Extraordinara 4.10.2023

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (04/10/2023)

Vanzarea pachetului de actiuni detinut la Sinterom S.A.

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. (H2O) (04/10/2023)

Numire membri provizorii Directorat

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (04/10/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la Elba S.A.

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. (H2O) (04/10/2023)

Componenta comitetelor consultative ale Consiliului de Supraveghere