Update articol:

Ambasada Rusiei în SUA respinge declaraţiile administraţiei SUA privind dezinformarea Moscovei după întâlnirea de la Geneva

rusia

Ambasada Rusiei în Statele Unite a criticat abordarea Washingtonului asupra negocierilor de la Geneva și a respins declarațiile părții americane că Moscova ar putea minți în legătură cu discuțiile din Elveţia.

Anterior, purtătorul de cuvânt al Casei Albe , Jen Psaki, a declarat că Statele Unite se pregătesc ca Rusia să „împrăștie dezinformarea” cu privire la rezultatul discuțiilor de stabilitate strategică.

Ambasada Rusiei în SUA a scris pe Facebook: “Am luat notă de declarația secretarului de presă al Casei Albe, Jen Psaki, în timpul unui briefing din 10 ianuarie despre pregătirea SUA cu privire la o posibilă răspândire a dezinformarii de către Rusia cu privire la evoluţia negocierilor Rusia-SUA.

Respingem cu fermitate astfel de insinuări. Declarațiile oficiale ale Rusiei corespund pe deplin realității. Încă de la început, țara noastră a dat dovadă de maximă transparență în ceea ce privește acest dialog.

Ca dovadă în acest sens, Rusia a adus în atenția comunității internaționale proiectul de tratat dintre Federația Rusă și Statele Unite ale Americii privind garanțiile de securitate și acordul privind măsurile de asigurare a securității Federației Ruse și a statelor membre din Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO). (https://www.mid.ru/ru/foreign_policy/news/1790809/?lang=en).

La ​​rândul nostru, ne așteptăm la transparență reciprocă din partea SUA. Îndemnăm colegii noștri să renunțe la speculațiile nefondate cu privire la partenerii lor de consultare. Mai mult, o astfel de abordare indică degradarea culturii negocierilor”.

BVB | Știri BVB

LONGSHIELD INVESTMENT GROUP S.A. (SIF4) (18/07/2024)

Inregistrare reprezentanti permanenti al Longshield Investment Group SA

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (18/07/2024)

Neintrunire cvorum AGA O & E 18.07.2024

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (INFINITY) (18/07/2024)

Demersuri vanzare pachet de actiuni detinut la Complex Hotelier Dambovita S.A.

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (18/07/2024)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)