Update articol:

Amenințare cu bomba la BCR (actualizare declarații BCR și Poliția Capitalei)

Actualizare: “Am primit o amenintare in ContactCenter din partea unei persoane, care si-a exprimat nemultumirea pe o chestiune extreme de minora, dar a precizat ca va amplasa un dispozitiv exploziv la sediul central al bancii. Amenintarea a fost tratata cu seriozitate, fiind inaintata catre Politie, care a dispus evacuarea imediata a cladirii si verificarea acesteia. Alarma s-a dovedit falsa”, au precizat reprezentanții BCR pentru Financialintelligence.ro.

“În urmă controlului pirotehnic nu a fost găsit niciun dispozitiv potențial periculos. Persoana indicată de către angajatul băncii că a formulat amenințarea a fost identificată, dar la acest moment nu s-ar afla pe teritoriul României. Având în vedere situația, Secția 10 Poliție efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”, a precizat reprezentantul Poliției Capitalei. 

Angajații unei bănci de pe Calea Victoriei au fost evacuați, miercuri după-amiază, în urma unei alerte cu bombă la sediul instituției. Circulația rutieră în zonă este oprită.

La ora transmiterii acestei știri, la sediul BCR de pe Calea Victoriei, unde a fost primită alerta, se află echipe de pirotehniști. De asemenea, zeci de angajați așteaptă în fața clădirii finalizarea verificărilor.

Traficul este restricționaț pe Calea Victoriei de la intersecția cu Regina Elisabeta și până la Splaiul Independenței.

“Reprezentanții unei bănci cu sediul pe Calea Victoriei au anunțat că o persoană care și a exprimat anumite nemulțumiri a amenintat cu amplasarea unui dispozitiv exploziv la acest sediu. La acest moment se acționează în zonă, inclusiv cu participarea pirotehnistilor din cadrul IGPR”, a transmis Poliția Capitalei, printr-un comunicat de presă.

BVBStiri BVB

ELECTROARGES SA (ELGS) (29/05/2020)

Incetare Mandat Reprezentanti Permanenti, Numire Reprezentanti Permanenti

TERAPLAST SA (TRP) (29/05/2020)

Rezultatul procesului de consultari cu sindicatul

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (29/05/2020)

Document informare - alocare actiuni

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (29/05/2020)

Raportare conform art. 69 alin. (1) din Legea 24/2017