Update articol:

Ana Birchall şi Titus Corlăţean, validaţi de CEx-ul PSD pentru funcţii de miniştri

Vicepremierul Ana Birchall, propusă ministru interimar pentru portofoliul Ministerului Justiției Vicepremierul Ana Birchall, propusă ministru interimar pentru portofoliul Ministerului Justiției

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat în şedinţa din această seară  propunerile pentru funcţia de ministru al Justiţiei şi pentru cea de vicepremier.
Ana Birchall a fost validată ca propunere a PSD pentru funcţia de ministru al Justiţiei, funcţie pe care o exercită şi în prezent ca interimar.

Titus Corlăţean a fost votat ca înlocuitor al lui Viorel Ştefan în funcţia de viceprim-ministru şi de purtător de cuvânt al PSD.

Tot în această seară, Codrin Ştefănescu a fost demis din funcţia de secretar general al partidului, fiind înlocuit cu Rodica Nassar, de la PSD Sector 2.

De asemenea, Gabriela Firea a fost repupă în funcțiile de vicepreşedinte PSD naţional şi preşedinte interimar PSD Bucureşti.

Dan Nica a fost votat liderul europarlamentarilor PSD.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a mai votat în şedinţa de marţi seară propunerile pentru funcţia de ministru al Fondurilor Europene şi pe cea de ministru al Românilor de Pretutindeni. Roxana Mînzatu, deputat PSD, a fost validată ca propunere la Ministerul Fondurilor Europene. Portofoliul este deţinut în acest moment, interimar, de Eugen Teodorovici, după demisia Rovanei Plumb.

La Ministerul pentru românii de pretutindeni a fost validată Natalia Intotero. Aceasta revine practic pe funcţia din care a demisionat pentru a candida la alegerile europarlamentare.

CEx-ul PSD l-a mai validat pe Marcel Ciolacu drept propunerea partidului pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

 

BVBStiri BVB

ELECTROARGES SA (ELGS) (25/01/2021)

Calendar Comunicare Financiara 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (25/01/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 18 - 22 ianuarie 2021

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (25/01/2021)

Document informare - alocare actiuni BVB

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (25/01/2021)

Autorizare ASF - Schimbare in conducerea executiva a administratorului SIF4