Update articol:

Ana Birchall şi Titus Corlăţean, validaţi de CEx-ul PSD pentru funcţii de miniştri

Vicepremierul Ana Birchall, propusă ministru interimar pentru portofoliul Ministerului Justiției Vicepremierul Ana Birchall, propusă ministru interimar pentru portofoliul Ministerului Justiției

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat în şedinţa din această seară  propunerile pentru funcţia de ministru al Justiţiei şi pentru cea de vicepremier.
Ana Birchall a fost validată ca propunere a PSD pentru funcţia de ministru al Justiţiei, funcţie pe care o exercită şi în prezent ca interimar.

Titus Corlăţean a fost votat ca înlocuitor al lui Viorel Ştefan în funcţia de viceprim-ministru şi de purtător de cuvânt al PSD.

Tot în această seară, Codrin Ştefănescu a fost demis din funcţia de secretar general al partidului, fiind înlocuit cu Rodica Nassar, de la PSD Sector 2.

De asemenea, Gabriela Firea a fost repupă în funcțiile de vicepreşedinte PSD naţional şi preşedinte interimar PSD Bucureşti.

Dan Nica a fost votat liderul europarlamentarilor PSD.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a mai votat în şedinţa de marţi seară propunerile pentru funcţia de ministru al Fondurilor Europene şi pe cea de ministru al Românilor de Pretutindeni. Roxana Mînzatu, deputat PSD, a fost validată ca propunere la Ministerul Fondurilor Europene. Portofoliul este deţinut în acest moment, interimar, de Eugen Teodorovici, după demisia Rovanei Plumb.

La Ministerul pentru românii de pretutindeni a fost validată Natalia Intotero. Aceasta revine practic pe funcţia din care a demisionat pentru a candida la alegerile europarlamentare.

CEx-ul PSD l-a mai validat pe Marcel Ciolacu drept propunerea partidului pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

 

BVBStiri BVB

MECANICA FINA SA (MECE) (23/07/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (23/07/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (23/07/2021)

Prelungire credit overdraft - Dendrio Solutions

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (23/07/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGA 11.08.2021