Update articol:

ANAF vinde 6 terenuri ale Elenei Udrea, pentru a recupera prejudiciul din dosarul Gala Bute

Foto Facebook Foto Facebook

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la licitaţie şase terenuri şi un punct de acces, precum şi două autoturisme ale Elenei Udrea, pentru a recupera prejudiciul din dosarul penal Gala Bute, a declarat, marţi, preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Lucian Ovidiu Heiuş, potrivit Agerpres.

“ANAF a scos la licitaţie şase terenuri ale doamnei Elena Udrea pentru a recupera prejudiciul din dosarul penal Gala Bute. Valoarea acestor terenuri este de 3,296 milioane de lei. Toate amănuntele legate de această licitaţie le găsiţi pe site-ul ANAF-ului. La fel, sunt scoase şi două autoturisme aparţinând tot debitoarei”, a spus Heiuş, la o întâlnire cu jurnaliştii.

Potrivit şefului ANAF, prejudiciul total este de 8,117 milioane de lei, adus Autorităţii Naţionale de Turism.

Preţul de pornire pentru cele şase terenuri, în cadrul licitaţiei, este de 3,296 milioane de lei, fără TVA. Licitaţia va avea loc pe 27 octombrie. Cele şase terenuri sunt situate în zona Străuleşti.

Pe lângă acestea, mai sunt scoase la vânzare două autoturisme: un Fiat 500 la preţul de pornire de 35.368 de lei şi un Mercedes-Benz la preţul de pornire de 37.971 de lei. Licitaţia este programată pe 8 noiembrie.

Heiuş a menţionat că ANAF a pus sechestru şi pe nişte terenuri în localitatea Nana, care urmează să fie valorificate, dar şi pe 50% din acţiunile Eurohotels, deţinute de Udrea.

BVB | Știri BVB

Obligatiuni Autonom Services 2024 (AUT24E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

Obligatiuni Autonom Services 2026 (AUT26E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (14/06/2024)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni