Update articol:

Anamaria Dana Acristini-Georgescu își încheie mandatul de 4 ani de Director Executiv Dezvoltarea Corporativă a Afacerii în cadrul Electrica SA

Electrica

Anamaria Dana Acristini-Georgescu își încheie, în data de 1 mai 2021, mandatul de 4 ani de Director Executiv Dezvoltarea Corporativă a Afacerii în cadrul Electrica SA.

Anamaria Acristini a preluat, în data de 1 mai 2017, funcția de Director Executiv Strategie și Managementul Performanței și, în ultimii 4 ani, a coordonat mai multe Direcții din cadrul Electrica SA, ocupând pe rând și pozițiile de Director Executiv Strategie și M&A și Director Executiv Dezvoltarea Corporativă a Afacerii, precum și poziția de Director Executiv Resurse Umane – interimat de un an.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul energetic, cu precădere din perspectivele strategică și financiară, Anamaria Acristini a realizat numeroase proiecte majore în mai multe companii din industrie, potrivit unui comunicat. Anterior, a ocupat diferite poziții în companii de consultanță de renume, precum Ernst&Young, Mazars sau KPMG – participând și din această postură la proiecte cheie pentru diferite societăți din domeniul energetic, atât din țară, cât și din străinătate.

Conducerea Electrica îi multumește doamnei Acristini pentru activitatea desfășurată în cadrul Grupului și îi dorește succes în proiectele viitoare.

Grupul Electrica oferă servicii la circa 3,8 milioane de utilizatori și are o arie de cuprindere națională – cu  o acoperire de 18 județe din trei zone geografice pentru distribuția energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord, și pe cuprinsul întregii țări pentru funizarea energiei electrice și pentru întreținere și servicii energetice.

BVBStiri BVB

UCM RESITA S.A. (UCM) (12/05/2021)

Convocare AGAO 16.06.2021

CONPET SA (COTE) (12/05/2021)

Disponibilitate raport trim 1 2021

MedLife S.A. (M) (12/05/2021)

Disponibilitate raport trim 1 2021

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (12/05/2021)

Conferinta telefonica investitori de retail Rezultate financiare Tr. I 2021