Update articol:

Andreea Esca la Ştirile Pro TV: “Atât eu, cât şi soţul meu şi unul dintre copii am fost bolnavi de COVID 19”

Am considerat că prioritar pentru mine este sănătatea familei mele. (…)Aici e limita decenţei mele Eu sunt un om extrovertit, dar de la spital şi de la înmormântare  nu este nimic de spus”.

Atât eu, cât şi soţul meu şi unul dintre copii am fost bolnavi de COVID 19, a declarat Andreea Esca, într-un interviu pentru Ştirile Pro TV. Aceasta a adăugat: “Mulţumită lui Dumnezeu şi medicilor extraordinari suntem bine şi avem rezultat negativ toţi trei”.  

”Găteam cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că nu simt nimic. Apoi am mirosit niște parfumuri și nu simțeam nimic. Apoi mi-am pierdut gustul. Așa că am făcut testul din nou și a ieșit pozitiv. Când mi-am pierdut gustul şi mirosul mi-am dat seama că am Covid”, a mai spus Andreea Esca, adăugând că avea ca simptome ”roșu în gât”, dar nu s-a speriat pentru că îl face frecvent.

Soţul meu a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei şi a ajuns la Terapie Intensivă, a mai spus prezentatoarea Ştirilor Pro TV, adăugând:Plămânii au fost foarte afectaţi într-un timp foarte scurt, a avut nevoie de ventilaţie mecanică non-invazivă. Imi spunea că aşa crede că arată Iadul (…)Este incredibil cât de repede te poți deteriora de la o zi la alta de la acest nemernic de virus despre care știm atât de puține lucruri”.

“Am considerat că prioritar pentru mine este sănătatea familei mele. (…) Aici e limita decenţei mele Eu sunt un om extrovertit, dar de la spital şi de la înmormântare  nu este nimic de spus” , a mai spus Andreea Esca.

Andreea Esca, prezentatoarea Ştirilor Pro TV,  a dat detalii și despre starea ei de sănătate: ”Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om (…) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații”.

Habar nu avem de unde am luat virusul, a mai spus Andreea Esca, precizând: “Nu cred că este legat de acea petrecere (n.r. de la mare). Mulţi care au fost la acea petrecere şi-au făcut testul şi a ieşit negativ (…) Și noi, ca și alții am avut momente în care am lăsat garda jos, ceea ce este foarte rău. A fost foarte rău. Nu este momentul să lăsăm garda jos. Și eu am avut reacția omului care nu mai poate, care a stat mult în casă. Pentru mine este îngrozitor că nu pot să iau pe nimeni în brațe. Dar aceste mici neglijențe te pot costa. Pe noi ne-au costat. Că a fost acolo sau în altă parte, nici nu mai contează (…) Mă simt vinovată că am lăsat garda jos prea devreme”.  

Andreea Esca spune că a participat la petrecere pentru că a fost organizată în aer liber și că evenimentul nu a avut loc în interior, iar invitații au purtat măști. 

 

BVB | Știri BVB

PROMATERIS S.A. (PPL) (04/10/2023)

Hotarari AGA Ordinara si Extraordinara 4.10.2023

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (04/10/2023)

Vanzarea pachetului de actiuni detinut la Sinterom S.A.

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. (H2O) (04/10/2023)

Numire membri provizorii Directorat

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (04/10/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la Elba S.A.

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. (H2O) (04/10/2023)

Componenta comitetelor consultative ale Consiliului de Supraveghere