Update articol:
FINANCIAL INTELLIGENCE – HALL OF FAME – AWARDS GALA

Andreea Negru, ADAA: Facilităm dialogul dintre mediul antreprenorial și autorități

Andreea NEGRU, Președintele Asociației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton (ADAA), a felicitat Financial Intelligence, la FINANCIAL INTELLIGENCE – HALL OF FAME – AWARDS GALA, din 8 decembrie: “Dați-mi voie să le felicit pe fetele de la Financial Intelligence. Cine spune că femeile nu susțin alte femei? Ei bine, avem aici acest exemplu în fața noastră, pe fetele de la Financial Intelligence, care sunt frumoase, deștepte, profesioniste și au dovedit în ultimii trei ani ca au propulsat acest brand în topul publicațiilor economice de succes din România și pentru asta cred că merită toate felicitările noastre!”

Ea a spus ca ADAA faciliteaza dialogul dintre mediul antreprenorial și autorități publice locale sau centrale, prin proiecte derulate la nivel național, fie că vorbim de piața forței de muncă, proiecte educaționale sau de ce nu, chiar pe sectorul de turism: “Identificam soluții pentru mediul de afaceri la problemele cu care se confruntă zilnic și încercăm să le aducem în fața autorităților ca și propuneri de flexibilizare a legislației pe sectoarele de activitate a fiecărui membru al asociației și nu numai.

Ca urmare, mulțumesc Financial Intelligence, le doresc viață lungă, Ancuța, și numai bine, pentru că așa trebuie să continuați demersul pe care l-ați început. Trei ani e puțin, eu aș vrea să vă văd la 18 ani, la majorat, să sărbătorim tot împreună și de ce nu, promit ca anul următor să vă surprindem cu proiecte comune, de interes național, care să aducă în atenția dumneavoastră un mediu prosper, o economie sustenabilă, durabilă și, de ce nu, rezilientă.”

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/05/2022)

Nuclearelectrica, NuScale & E-Infra semneaza un Memorandum de Intelegere

MUNICIPIUL BISTRITA (BIS29) (24/05/2022)

Plata rata cupon 50, rambursare rata principal 50 & calcul rata dobanda pentru cuponul 51

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (24/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014