Update articol:

ANPC pune la dispoziţie operatorilor economici “Îndrumare de Consiliere” pentru serviciile de cazare şi de alimentaţie publică

Acțiunea va continua până când  toți operatorii economici vor înțelege să depună diligențele necesare pentru a veni în întâmpinarea necesităților consumatorilor”, a precizat Horia-Miron Constantinescu, președinte ANPC. Acțiunea va continua până când  toți operatorii economici vor înțelege să depună diligențele necesare pentru a veni în întâmpinarea necesităților consumatorilor”, a precizat Horia-Miron Constantinescu, președinte ANPC.

Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au organizat, miercuri, în judeţul Prahova o acţiune de consiliere a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de prestări servicii turistice şi alimentaţie publică, în vederea pregătirii pentru sezonul de iarnă, potrivit unui comunicat de presă.

“Acţiunea a vizat abordarea problemelor specifice prestatorilor de servicii, în vederea pregătirii Comandamentului de iarnă, astfel încât consumatorii să beneficieze de servicii turistice de calitate, atât în unităţile de alimentaţie publică cât şi în unităţile de cazare aflate pe Valea Prahovei, o zonă turistică extrem de importantă a Romaniei”, potrivit aceleași surse.

Horia – Miron Constantinescu, preşedinte ANPC, a anunţat că Autoritatea va pune la dispoziţie operatorilor economici “Îndrumare de Consiliere”, atât pentru serviciile de cazare cât şi pentru cele de alimentaţie publică.

La acţiunea desfăşurată în sala Consiliului Judeţean Prahova au participat alături de presedintele ANPC şi Paul Anghel, director general ANPC, prefectul judeţului Prahova, Mădălina Lupea, precum şi conducerea Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia.

BVBStiri BVB

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (09/04/2020)

Litigii pe rolul instantelor

AEROSTAR S.A. (ARS) (09/04/2020)

Comunicat desfasurare AGA 21.04.2020 in contextul pandemiei COVID-19

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (09/04/2020)

Comunicat cu privire la modul de desfasurare a sedintei AGOA din 23(24).04.2020

ELECTROARGES SA (ELGS) (09/04/2020)

Anulare Tranzactie pe Piata de Capital