Update articol:

ANRE a aprobat modificarea licenței pentru exploatarea comercială a capacităților de producere a energiei electrice și termice în cogenerare detinuta de Complexul Energetic Oltenia 

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a luat în discuţie şi a aprobat solicitarea Societăţii Complexul Energetic Oltenia SA de modificare a licenţei pentru exploatarea comercială a capacităţilor de producere a energiei electrice şi termice în cogenerare pe care aceasta o deţine, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Comitetul de reglementare al ANRE, întrunit în data de 09.10.2019, a luat în discuție și a aprobat solicitarea Societății Complexul Energetic Oltenia S.A. de modificare a Licenței nr. 1085 pentru exploatarea comercială a capacităților de producere a energiei electrice și termice în cogenerare pe care aceasta o deține.

Modificarea licenței este necesară având în vedere că blocurile G1 și G2 din CET Brăila, care aparține Sucursalei Electrocentralei Chișcani, și care au o putere electrică instalată de 227 MW, respectiv de 210 MW și o putere termică instalată de 58 MW fiecare, au fost declarate în stare de indisponibilitate de lungă durată.

Reamintim că ANRE efectuează o analiză a capacităților de producere existente în vederea identificării diferenţelor dintre puterea instalată şi cea disponibilă, pentru o evaluare cât mai corectă a capacităților de producere a energiei electrice”, se precizează în comunicat.

BVBStiri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (03/07/2020)

Finalizarea programului de rascumparare a actiunilor proprii

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (03/07/2020)

Convocare AGEA pentru data de 21 august 2020

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (03/07/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 29.06-03.07.2020