Update articol:

ANRE va publica lunar datele referitoare la tranzacțiile de pe piață în mod transparent și va pune la dispoziție aplicația privind comparatorul de tarife 

anre
ANRE va pune pe site-ul propriu, respectând securitatea cibernetică, o interfață a aplicației de comparare a ofertelor-tip de furnizare a gazelor naturale și energiei electrice, pentru a putea fi încorporată în orice alte medii de comunicare online, cu scopul de a promova comparatorul în mod nemijlocit, precum și acces la o interfață de programare a aplicației (API) pentru dezvoltatorii software.
Cristina Prună, deputat USR, a declarat: “Am reușit ieri împreună cu majoritatea membrilor Comisiei de industrii din Camera Deputaților să aduc mai multă transparență în activitatea ANRE și vreau să le mulțumesc pentru asta.
Concret am propus și au fost votate două amendamente la legea energiei astfel încât ANRE să publice lunar datele referitoare la tranzacțiile de pe piață în mod transparent și să poată să pună la dispoziția oricăror părți interesate aplicația privind comparatorul de tarife.
Acum toți românii vor putea să vadă pe site-ul ANRE, în fiecare lună, care este prețul de cumpărare pe piața de energie și să îl compare cu cel din ofertele furnizorilor. Prea mult timp oamenii au fost intoxicați cu fel și fel de teorii despre furnizorii de energie. Acum vor putea să verifice singuri dacă aceste teorii au fost sau nu adevărate.
În același timp, pe site-ul ANRE intră foarte puțini oameni. Dacă nu ești familiarizat cu acest site este posibil să nu găsești comparatorul de tarife. Prin amendamentul propus site-urile de știri dar nu numai vor putea solicita către ANRE accesul la comparatorul de tarife pentru a putea fi integrat în site-ul propriu, devenind astfel mai accesibil pentru consumator”.

BVB | Știri BVB

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (01/07/2022)

Implementare plan incentivare SOP2020

RCB GOLD (RCGLD) (01/07/2022)

Notificare Raiffeisen Centrobank AG

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (01/07/2022)

Disponibilitate Raport Sustenabilitate 2021

ELECTROARGES SA (ELGS) (01/07/2022)

Hotarare AGOA - 30.06.2022

Sphera Franchise Group (SFG) (01/07/2022)

Publicarea Raportului de Sustenabilitate aferent anilor 2020-2021