Update articol:
COMUNICAT

Aplicația Carfix pentru constatarea daunelor, soluția care te ajută să treci ușor prin criza asigurărilor auto

Aplicația mobilă Carfix, dezvoltată de  GTM Managing Services, digitalizează complet procesul de constatare a daunelor auto. Cu ajutorul acesteia,  se reduce timpul pierdut în cazul unei daune de la zile sau chiar săptămâni la numai câteva minute. În plus, oferă posesorilor de autoturisme soluții integrate pentru gestionarea documentelor mașinii si a datelor de expirare ale acestora, cu validare automată online pentru rovinieta si ITP, potrivit unui comunicat de presă.

Dezvoltarea aplicației este continuă și, de aceea, în mod constant sunt adăugate funcții noi pentru a a oferi șoferilor drumul mai scurt către rezolvarea nevoilor asociate mașinii. Ca urmare a provocărilor de pe piața românească a asigurărilor auto, aplicația urmează să primescă noi funcționalități, cum ar fi vânzarea și gestionarea polițelor RCA.

“Aplicația Carfix a fost dezvoltată cu scopul de a oferi posesorilor de autoturisme o soluție complet digitală pentru administrarea mașinii personale. Cu toții traversăm o perioadă complicată, marcată de incertitudinile pandemiei de Coronavirus și acest lucru a schimbat felul în care interacționăm unii cu alții. Carfix ajută deținătorii de mașini să reducă timpul pierdut în cazul nefericit al unei daune auto de la câteva zile la numai câteva minute, precum și societățile de asigurare pentru a interacționa cât mai ușor și în mod 100% digital, cu aceștia . Utilizatorii Carfix au la dispoziție numeroase instrumente, de la setarea alertelor de expirare a polițelor RCA, Casco sau a Rovinietei, până la programări în service sau la inspecția ITP. Până la vânzarea polițelor RCA din aplicație mai este un singur pas, dorința noastră fiind de a oferi servicii complete utilizatorilor aplicației noastre. Există un scop bine definit pentru acest proiect, care ne și alimentează motivația să creăm un produs de calitate,  acela de a deveni punctul unic de interacțiune pentru TOATE chestiunile legate de autoturismul utilizatorului. “TOATE” reprezintă o mare provocare dar acest lucru face doar “călătoria” să fie mai palpitantă ”, susțin fondatorii Carfix, Sorin Iacob și Eduard Fogarassy.

Tehnologia de ultimă generație și soluția inovatoare pentru automatizarea proceselor din sectorul asigurărilor sunt principalele atuuri ale aplicației, cu scopul de a reduce interacțiunea dintre posesorul auto și asigurator. Astfel, exclusiv în mediul virtual, se rezolvă aproape toate aspectele legate de etapele constatatoare ale daunei auto, reparația la service fiind singura etapă care rămâne neschimbată.

Dezvoltatorii Carfix lucrează și la alte funcționalități care să vină în sprijinul utilizatorilor. Bineînțeles, aplicația răspunde deja la cea mai importantă nevoie a proprietarilor români de mașini: le salvează mult timp. Aplicația Carfix poate fi descărcată din App Store, Google Play și App Gallery.

 

BVB | Știri BVB

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (19/07/2024)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ALRO S.A. (ALR) (19/07/2024)

Trading Update T2 2024

LONGSHIELD INVESTMENT GROUP S.A. (SIF4) (18/07/2024)

Inregistrare reprezentanti permanenti al Longshield Investment Group SA

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (18/07/2024)

Neintrunire cvorum AGA O & E 18.07.2024