Update articol:

Apple a anunțat un model de iPhone, mai ieftin, numit iPhone SE

apple
  • Costă 399 USD, precomenzile încep vineri, 17 aprilie

 

Compania Apple a anunțat, astăzi, un nou model de iPhone mai ieftin, fiind pentru prima dată când lansarea nu se mai face în cadrul unui eveniment “strălucitor”, potrivit CNBC.

Noul iPhone SE, a doua generație, poartă același nume ca iPhone SE original, lansat în 2016. Costă 399 USD, iar precomenzile încep vineri, 17 aprilie. Va fi disponibil pe 24 aprilie.

Telefonul se lansează într-un moment dificil pentru Apple, deoarece compania se confruntă cu un mediu de business în care milioane de oameni și-au pierdut locul de muncă din cauza crizei actuale de sănătate, iar întârzierile de producție au lovit producţia din China. În februarie, Apple a avertizat asupra veniturile pentru trimestrul doi, anunţînd o cerere slabă în China, din cauza răspândirii coronavirusului și a cererii mai scăzute de iPhone. Dar Apple pare încrezător că va putea satisface cererea pentru noul său iPhone SE.

IPhone SE are multe dintre aceleași componente interne ca iPhone 11 și iPhone 11 Pro, dar în interior este practic identic cu iPhone 8 din 2017. Apple poate reutiliza designul mai vechi al iPhone 8, în timp ce îmbunătățește alte zone ale telefonului, cum ar fi ecranul și procesorul. Acest lucru ajută Apple să creeze un dispozitiv mai accesibil, care să atragă consumatorii care nu doresc să cheltuiască mai mult pe celelalte telefoane Apple. (IPhone 11 începe de la 699 USD, iar iPhone 11 Pro începe de la 999 USD.) Este aceeași strategie pe care Apple a folosit-o pentru iPhone SE original, care a avut același design ca iPhone 5.

 

BVB | Știri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (27/09/2022)

Notificare - detineri > 5%

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/09/2022)

Nuclearelectrica SA si Nova Power & Gas SRL lanseaza RoPower Nuclear SA

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (27/09/2022)

Grupul Purcari achizitioneaza pachetul majoritar intr-o Crama din Bulgaria

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/09/2022)

Numire administratori provizorii