Update articol:

Apple a lansat noile modele de iPhone (vezi video)

Sursa Instagram

Apple Inc a lansat cel mai mare iPhone de până acum și ceasuri bazate pe modelele curente, confirmând așteptările analiștilor că nu va face decât schimbări minore la linia de produse, potrivit Reuters.

VEZI IMAGINI DE LA LANSAREA PRODUSELOR APPLE, ÎN AUDITORIUL STEVE JOBS THEATER DIN CADRUL NOULUI SEDIU APPLE PARK

Apple folosește sufixul “S” când upgradează componentele, dar nu modifică designul. iPhone-ul de anul trecut – iPhone X – a reprezentat o schimbare majoră de design.

 

Noile modele sunt XS, cu ecran de 5.8-inch (14.7-cm), XS Max, cu ecran de 6.5-inch (16.5-cm), și iPhone Xr , de 6.1-inch, din aluminiu, cu liquid retina display (cel mai avansat display pentru un smartphone).

iPhone Xr nu are buton home, nici 3D Touch, ci Haptic Touch (reacționează dacă este ținut apăsat un buton) și sistem Face ID. Acest model are procesorul A12 Bionic, fiind astfel mult mai rapid ca telefoanele anterioare.

iPhone Xr va fi disponibil în versiunile cu 64GB, 126GB, 256GB. Prețul de pornire este de 749 dolari, iar modelul va ajunge în magazine abia după 26 octombrie.

iPhone Xs va fi disponibil în versiunile cu 64GB, 256GB și 512GB memorie internă, iar prețul de pornire este de 999 dolari.

iPhone Xs Max va costa cel mai mult, de la 1099 dolari pentru varianta cu 64GB.

“Nu au pus pe masă ceva cu adevărat revoluționar”, a spus Hal Eddins, economist șef la acționarul Apple Capital Investment Counsel, adăugând: “Este vorba doar despre a-i face pe oameni să își ia următorul model”.