Update articol:

APPRAISAL & VALUATION SA anunță achiziția platformei evaluari-arta.ro, ce oferă servicii de evaluare online a operelor de artă și a obiectelor de colecție

Experții evaluatori sunt acreditați de Ministerul Culturii și acoperă toate domeniile de artă.

Appraisal & Valuation SA (deținătorul brandului NAI Romania și unul dintre liderii pieței de evaluări, simbol bursier APP) a achiziționat platforma online evaluari-arta.ro, locul unde clienții beneficiază de expertiză autorizată privind valoarea obiectelor de artă pe care le dețin, fără efortul de a se deplasa, potrivit unui comunicat.

„Iubesc arta și adevărul în aceeași măsură. Misiunea mea este să ajut oamenii să obțină rapid prețul corect pentru obiectelor de artă pe care le cumpără, le vând sau le moștenesc”, a declarat Cristian Gavrilă, fondatorul și coordonatorul proiectului evaluari-arta.ro.

„Am identificat încă de acum 10 ani nevoia de a evalua online obiectele de artă, însă atunci nu existau servicii la nivelul profesionist care să satisfacă pe deplin așteptările clienților. Astăzi, platforma modernă evaluari-arta.ro se bucură de prezența unor experți de renume în domeniu, aceștia fiind acreditați de Ministerul Culturii, având experiență practică în piața de artă și de obiecte de colecție, dobândită în galerii și case de licitații importante din România. Evaluarea obiectelor de artă este un domeniu ce completează paleta de servicii de evaluări oferite de compania noastră, acest fapt fiind în deplin acord cu viziunea companiei noastre ce presupune dezvoltarea continuă pe orizontală, adaugând noi servicii complementare celor existente. Această strategie pe termen mediu și lung ne asigură creșterea continuă și oferă previzibilitate afacerilor companiei”, a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

În perioada imediat următoare, acțiunile Appraisal & Valuation SA vor fi listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) al Bursei de Valori București. Atragerea în echipă a celor mai buni specialiști de pe piață face parte din strategia APP de a performa pe piața de capital, alături de crearea unor noi divizii, achiziții de companii din același domeniu de activitate și arii conexe, precum și extinderea serviciilor și a platformelor digitale atât la nivel local, cât și internațional.

Fondată în 2010, Appraisal & Valuation SA este deținătorul brand-ului NAI Romania, fiind unul dintre liderii de piaţǎ pentru servicii de evaluǎri și în același timp, reprezentantul exclusiv al NAI Global în România şi Republica Moldova. NAI Global reprezintǎ o rețea de companii imobiliare comerciale independente și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume, formată din 5.000 de profesioniști și 375 de birouri în 55 de țări din întreaga lume.

Compania a pregătit listarea unui pachet de acțiuni la BVB în cel de-al treilea trimestru al anului 2021, iar primul pas în atingerea acestui obiectiv a fost derularea unui plasament privat de acțiuni, care s-a desfășurat cu succes. Plasamentul privat de acțiuni, precum și operațiunile necesare listării sunt intermediate de broker-ul TradeVille.

Portofoliul de servicii al companiei cuprinde: evaluări imobiliare, evaluarea companiilor, a terenurilor Agricole, a fermelor de producție, a halelor de depozitare și producție, precum și ale echipamentelor tehnice.

Appraisal & Valuation SA este membru corporativ al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați (ANEVAR), organizație profesională de utilitate publică, fără scop patrimonial, din care fac parte evaluatorii autorizați care dobândesc această calitate, în condițiile legii.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/06/2022)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

TERAPLAST SA (TRP) (24/06/2022)

Desemnare agent de plata pentru dividende 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (24/06/2022)

Acceptare mandate membri provizorii Directorat

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (24/06/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/06/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)