Update articol:

ASF a aprobat oferta publică de răscumpărare FP, la 1,39 lei/unitate

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat, astăzi, oferta publică de răscumpărare a 165 milioane de acțiuni Fondul Proprietatea, la 1,39 lei/acțiune, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.  Oferta se va derula în perioada 12 noiembrie- 16 decembrie 2020.

Prin ofertă, Fondul intenționează să răscumpere până la 165.000.000 de acțiuni (atât sub formă de acțiuni, cât și de GDR-uri) de la acționarii săi.

Franklin Templeton, administratorul FP, a numit Swiss Capital S.A. împreună cu Auerbach Grayson în calitate de agenți și Swiss Capital S.A. în calitate de intermediar pentru achiziția de acțiuni în baza mandatului privind răscumpărarea de acțiuni în legatură cu Oferta și intenționează sa numească The Bank of New York Mellon în calitate de tender agent în legătură cu achiziția de certificate de depozit globale („GDR” în limba engleză).

Swiss Capital S.A. împreună cu Auerbach Grayson, societate care este autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Regatul Unit acționează doar în numele Fondului și al nimănui altcuiva în legătură cu distribuirea acestui document și nu vor fi răspunzătoare față de nimeni, cu excepția Fondului, pentru furnizarea protecției oferite clienților acestora.

BVBStiri BVB

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (27/11/2020)

Disponibilitate raport consolidat S1 2020

ALRO S.A. (ALR) (27/11/2020)

Vimetco Extrusion furnizor pentru una dintre cele mai sofisticate industrii

VES SA (VESY) (27/11/2020)

Hotarari AGA O & E 26.11.2020