Update articol:

ASF a decis autorizarea lui Dragoș Neacșu în calitate de administrator al Depozitarului Central

Dragoș Neacșu

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a decis, azi, autorizarea lui Dragoș Neacșu în calitate de administrator al societății Depozitarul Central.

În ianuarie, Autoritatea îl avizase pe Dragoș Neacșu în calitate de administrator provizoriu al Depozitarului. El a intrat în boardul Depozitarului, în locul lui Adrian Tănase (CEO-ul Bursei de Valori Bucuești), care s-a retras în noiembrie 2021.

Dragoș Neacșu, fost CEO Erste Asset Management, a fost ales în boardul Bursei de Valori București în noiembrie 2019.

Din CA-ul Depozitarului, mai fac parte  Mihai Fercală (Presedinte, membru independent), Robert Cosmin PANA (Vicepresedinte), Laurentiu RIVIS (Vicepresedinte, membru independent),  Claudia-Gabriela IONESCU (Secretar General), Cecilia MANTA (Membru), Adrian SIMIONESCU (Membru independent), Oana Madalina Dumitrascu (Membru Independent),  Serban Valentin MARIN (Membru independent).

Depozitarul Central este o institutie fundamentala a pietei de capital din Romania, membra a grupului Bursa de Valori Bucuresti, care asigura deschiderea si administrarea conturilor de instrumente financiare in cadrul sistemului RoClear, la cel mai inalt nivel si inregistrarea initiala a instrumentelor financiare in sistemul RoClear.

BVB | Știri BVB

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (12/08/2022)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Convocare AGOA & AGEA 20(21).09.2022

BIOFARM S.A. (BIO) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022